Ervaringen Bruidsfotograaf

Dit vonden andere bruidsparen van FLEXMI

Chantal & Patrick

Enorm wilskracht om alles eruit te halen wat er uit te halen valt.

Sander is een hele fijne vent. Wij kunnen alleen maar positief zijn. Vol energie ( stuiter stuiter). Altijd lachen. Enorm wilskracht om alles eruit te halen wat er uit te halen valt. Hij groeit en groeit en stopt niet. Je hoeft zeker niet te twijfelen of je Sander als fotograaf wilt. Gewoon doen dus!

Hij groeit en groeit en stopt niet. Je hoeft zeker niet te twijfelen of je Sander als fotograaf wilt. Gewoon doen dus!

Mark & Suzanne - Klooster Bethlehem

Het zijn echt pareltjes geworden!

Sander heeft samen met z'n second shooter onze trouwdag vastgelegd. Het was een fantastische dag en de foto's zijn echt geweldig. Het zijn echt pareltjes geworden. Sander heeft veel creatieve ideeën en zijn enthousiasme is erg aanstekelijk. Tijdens de shoots voelden we ons al snel op ons gemak.

We hadden mede voor FLEXMI gekozen omdat de foto's echt anders zijn. Ze zijn kunstzinnig genomen en net even anders. Ook is Sander een erg leuke gast die ook een leuke persoon is om bij je bruiloft te hebben. Het trouwalbum is ook echt betoverend geworden!! Een echte aanrader.

Sjors & Manette - Nijmegen

Wat een super fotograaf is Sander!

Zijn foto's zijn helemaal onze stijl. Gelijk bij de eerste kennismaking was er een klik en die werd bevestigd bij de loveshoot en de huwelijksdag! Hij heeft enorm veel passie voor zijn werk en straalt het ook uit. Geen geposeerde foto's, maar het goed vastleggen van het moment en de bijbehorende emoties. Hij legt lichteffecten prachtig vast. En het is niet klaar na de huwelijksdag, hij blijft betrokken t/m de oplevering van het trouwalbum (die hij ook heel mooi had vormgegeven).

Kortom, we zijn heel blij met onze keuze voor FLEXMI. En ook met de second shooter waar hij mee werkt. De second shooter was ook echt een meerwaarde. Verder leken Sander en z'n second shooter wel gasten van ons! Zo gezellig en leuk was het tussen ons. Zijn positieve energie werkt aanstekelijk!

Ina & John - Beachclub No5

Het resultaat was fantastisch!

Een super aardige bruidsfotograaf, die je op de dag zelf helemaal op je gemak stelt en ervoor zorgt dat je echt niet meer doorhebt dat die er is (wat bijna een beetje jammer is ;-)).

En het resultaat was fantastisch! Geen klassieke kitsch-foto's met hartjes en dingetjes, maar gewoon artistieke, mooie foto's die echt geweldig zijn. Bedankt Sander!

Danielle & Kevin - December Huwelijk

In 1 woord flextastisch!!!!

Sander luisterd naar je, denkt mee, is creatief en de iedere foto is mooi!!!! Ik zou iedereen aanraden om voor FLEXMI fotografie te kiezen!!!!!

Linsey & René - Klooster Bethlehem

Over de kwaliteiten van Sander kunnen we duidelijk zijn; wat een geweldige bruidsfotograaf! Hij heeft onze trouwfoto’s mogen maken en dat heeft hij echt geweldig gedaan.

Vriendelijk, professioneel en alles overhebben voor een mooie foto; dat zijn eigenschappen die er voor ons echt uitspringen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor mooie en bijzondere foto’s. Hij heeft het hele pakket in huis. Van het uitdenken en bewerken van een foto tot de samenstelling van het trouwalbum, alles was tot in de puntjes verzorgd.

Sander heeft het voor elkaar gekregen om de hele dag op een schitterende manier vast te leggen. Zijn natuurlijke vermogen om mensen op het gemak te stellen en niet voor het standaard plaatje te gaan helpt daarbij enorm. De wijze waarop hij daarbij met licht (en het gebrek eraan) weet te spelen is bijzonder. We kunnen Sander dan ook aan iedereen aanbevelen en zijn heel erg blij met (en trots op) het eindresultaat.

Mandy & Robin - Henkenshage

Sander van FLEXMi is een hele enthousiaste en goede fotograaf. Na een fijn kennismakingsgesprek was het direct duidelijk dat we hem onze meest perfecte dag wilden laten vastleggen.

Door de directe communicatie is Sander makkelijk bereikbaar en voelen de lijntjes kort, wat fijn werkt. Na de overtuigende loveshoot waren we al helemaal in ons nopjes en op de dag zelf heeft hij in een fijne ongedwongen sfeer prachtige plaatjes geschoten.

Al met al een hele goede en fijne bruidsfotograaf, die je er heel goed bij kan hebben op je bruiloft.

Jolanda & Manuel - Noordwijk aan Zee

Sander is een vrolijke persoonlijkheid die onze bruiloft fantastisch heeft vastgelegd.

Hij valt tijdens de bruiloft niet op en legt de spontane, mooie momenten vast zonder situaties in scène te zetten. Zijn gedrevenheid om foto's te maken die anders zijn dan anders is lovend en het resultaat is erg mooi.

Bij het samenstellen van het trouwalbum heeft hij zeer goed rekening met onze wensen en het resultaat is super. Wij bevelen Sander dan ook van harte aan!

Jack & Moniek - Klooster Bethlehem

Sander, is een zeer enthousiaste en gedreven bruidsfotograaf. Op zo’n manier dat het aanstekelijk is.

Wij hebben met Sander een loveshoot gedaan in Parijs en heeft hij onze bruiloft van voorbereiding tot avondfeest vastgelegd.

Het resultaat van beide momenten is fenomenaal. Zijn werkwijze is persoonlijk, professioneel en authentiek. Dit gaf ons als bruidspaar veel rust en vertrouwen. Hij heeft alle verwachtingen dik waargemaakt! Sander, bedankt voor alles!

Joyce & Stan - Beek en Donk

Wat een fantastische man die Sander! Zijn stijl was precies wat we zochten dus tijd om eens af te spreken.

Vanaf het eerste moment was het meteen een vertrouwd gevoel en wisten we dat we ons over de trouwfoto's niet meer druk hoefden te maken.

Het resultaat heeft dit gelukkig bevestigd, wat een fantastische foto's! Sander super bedankt voor je gezelligheid en het perfecte werk!

Esther & Bas - Kasteel Ammerzoden

Bij onze eerste kennismaking met Sander wisten we gelijk dat het goed zat. Hij kwam goed voorbereid bij ons langs en nam ruim de tijd om onze wensen te bespreken.

In aanloop naar de dag heeft Sander nog regelmatig contact gezocht zodat alles tot in de puntjes geregeld was. Op de dag zelf was hij wederom goed voorbereid, perfect op tijd en gepast gekleed.

De foto's zijn (zo mogelijk) nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij hebben Sander ervaren als een professionele & gepassioneerde fotograaf met een aanstekelijk enthousiasme!

Marlies & René - 't-Gooi

Sander was als bruidsfotograaf op onze bruiloft. Voorafgaand hebben wij goed contact gehad, er was meteen een goed gevoel.

Wat zelfs andere mensen opviel was de goede sfeer en het informele contact. Er werd ons gevraagd of Sander een vriend van ons was, omdat het zo vanzelf ging allemaal. Een mooi compliment!

Wij zijn heel blij met de mooie en bijzondere foto's en met het prachtige album wat wij hebben ontvangen. Wij zijn dankbaar dat onze bijzondere dag zo mooi is vastgelegd.

Boek nu jullie bruidsfotograaf!

Lees verder:

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: