Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Al vanaf de kennismakingsgesprek keek ik enorm uit naar de bruiloft van Daantje & Kevin. De voorpret begon al met een te gekke loveshoot op Ibiza.

Klooster Bethlehem

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet zo goed hoe ik de trouwdag moet omschrijven, het was zo VET, GRANDIOOS, MOOI, PRACHTIG, GEWELDIG…. Het kersverse bruidspaar ging echt “all the way“. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest was het voor mij als bruidsfotograaf een feestje om bij te zijn!
Ik laat de foto’s het verhaal wel vertellen 😉

Daantje & Kevin, bedankt voor alles! Ik heb er onwijs van genoten!

Mannequin challenge – Bruiloft

En deze wil ik jullie ook zeker niet onthouden, de meest toffe mannequin challenge die je ooit hebt gezien!

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf