Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Al vanaf de kennismakingsgesprek keek ik enorm uit naar de bruiloft van Daantje & Kevin. De voorpret begon al met een te gekke loveshoot op Ibiza.

Klooster Bethlehem

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet zo goed hoe ik de trouwdag moet omschrijven, het was zo VET, GRANDIOOS, MOOI, PRACHTIG, GEWELDIG…. Het kersverse bruidspaar ging echt “all the way“. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest was het voor mij als bruidsfotograaf een feestje om bij te zijn!
Ik laat de foto’s het verhaal wel vertellen 😉

Daantje & Kevin, bedankt voor alles! Ik heb er onwijs van genoten!

Mannequin challenge – Bruiloft

En deze wil ik jullie ook zeker niet onthouden, de meest toffe mannequin challenge die je ooit hebt gezien!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf