Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Al vanaf de kennismakingsgesprek keek ik enorm uit naar de bruiloft van Daantje & Kevin. De voorpret begon al met een te gekke loveshoot op Ibiza.

Klooster Bethlehem

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet zo goed hoe ik de trouwdag moet omschrijven, het was zo VET, GRANDIOOS, MOOI, PRACHTIG, GEWELDIG…. Het kersverse bruidspaar ging echt “all the way“. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest was het voor mij als bruidsfotograaf een feestje om bij te zijn!
Ik laat de foto’s het verhaal wel vertellen 😉

Daantje & Kevin, bedankt voor alles! Ik heb er onwijs van genoten!

Mannequin challenge – Bruiloft

En deze wil ik jullie ook zeker niet onthouden, de meest toffe mannequin challenge die je ooit hebt gezien!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf