Ondernemen voor Fotografen – Seminar

De aller eerste marketing seminar speciaal en helemaal gericht op de fotograaf. We kunnen allemaal mooie foto’s maken, maar weten dat er nog meer uit ons bedrijf te halen valt! De seminar is helemaal gericht op jou als professional en zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit jouw bedrijf en marketing strategie. Soms wel gratis!

Lopen je aanvragen nog niet hard genoeg? Zit je nog niet vol genoeg dit of aankomend jaar? Heb jij het gevoel dat je nog veel meer uit je bedrijf kunt gaan halen? Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je op in moet zetten? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden! Met handige en slimme tips zal jouw marketing strategie een flinke boost krijgen!

Je hebt al veel tijd gestoken in SEO, denkt dat je voldoende post op social media maar de boekingen blijven uit. Waar ligt dan het probleem?

Hoe kun je de juiste klanten vinden die passen bij jouw fotografie, hoe boek je de juiste bruidsparen/klanten waar jij blij van wordt? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je boven al die andere fotografen uit springt. Ik ga het je allemaal leren!

Over Sander – FLEXMI fotografie

Ik ben Sander van Mierlo de drijvende kracht achter FLEXMI fotografie. Ik kan wel zeggen dat marketing in mijn bloed zit. Het gaat haast vanzelf. Dit wil ik jullie ook mee gaan geven. In 2 jaar tijd heb ik mijn vaste baan op kunnen zeggen. Boek ik meerdere bruidsparen dmv mijn marketing strategie. Kan ik nu zeggen dat ik fulltime bruidsfotograaf ben en goed leef van mijn fotografie. Door de jaren heen heb ik een manier gevonden om marketing toe te passen zonder dat het voelt als een verkoop truc.

Mijn visie; marketing hoeft niet veel te kosten zolang je het maar op de juiste manier toepast. En ik ga het je allemaal leren in deze Marketing Workshop!

Marketing kun je leren…

Omdat de seminar gericht is op jou als fotograaf zullen alle tips en tricks ook meteen toepasbaar zijn. Je kunt na de seminar meteen aan de slag. Tof he! Marketing hoeft niet veel te kosten, als je het op de juiste manier gebruikt kan het zelfs gratis! What? Yup, GRATIS! Ik ga je laten zien hoe je je doelen kunt behalen door een paar simpele marketing strategieën.

De seminar is zo opgebouwd dat ik niet alleen vertel wat bij mij werkt maar gaan we samen ook kijken wat bij jou kan werken. Het zal dus niet alleen een uitleg zijn over mijn strategie maar een interactieve workshop waar jij meteen wat aan hebt!

Begeleiding

Na het volgen van de seminar begint het echte werk pas. Omdat ik weet dat jullie ook na de seminar nog tegen bepaalde onderwerpen aan gaan lopen, heb ik speciaal voor alle cursisten een facebook groep. Hierin begeleid ik jullie na en mogen jullie mij nog alles vragen over marketing. Dus ook na de seminar zal ik jullie nog verder begeleiden en helpen naar een betere strategie.

Waar en wanneer?

De seminar zal bij mij thuis gegeven gaan worden een smakelijke lunch en een lekkere bank om 5 uur aandachtig te kunnen luisteren. De workshop zal ongeveer 5 uur duren met een eventuele uitloop.

  • Privé workshop – 5 uur €697 (vrij in te plannen)
    Prijzen zijn exclusief Btw.

Marketing is een spel, een spel dat jij kan winnen!

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Privé workshop

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Dit vonden anderen van mijn seminar

“Wil je je als trouwfotograaf verder ontwikkelen op het gebied van marketing en wat daarbij allemaal komt kijken dan moet je deze workshop van Sander absoluut NIET overslaan.
Je krijgt voldoende input om ook jou bedrijf succesvoller te maken. Bijkomend voordeel is dat de workshop op een open en enthousiaste wijze wordt gegeven en het geen moment saai wordt.”

Wim Wilmers

“24 oktober heb ik de FLEXMI Marketing workshop gevolgd bij Sander!
Wederom een goede uitleg en geen vraag is te gek! Door de enthousiaste manier van vertellen krijg je meteen zin om al het geleerde toe te passen!
Deze workshop heeft mij geïnspireerd om meer uit mijn Facebook marketing te gaan halen. Thx Sander!”
Monique Bonnema

“Ik heb bij Sander de workshop marketing voor bruidsfotografen gevolgd. Zo fijn dat we een kijkje mochten nemen in zijn wereld van marketingstrategie. Sander is enthousiast en open over alle informatie die hij deelt.
Natuurlijk moet je er uiteindelijk zelf mee aan de slag, maar Sander geeft je goede handvatten, tips & trics en een dosis inspiratie! Dus Sander, graag tot een volgende keer!”
Sandra Gielesen-Roeling

” In een woord geweldig. Ik kwam thuis met een hoofd vol informatie. Ik heb ook een hele andere kijk op dit onderwerp gekregen en heb er superveel zin in om er mee aan de slag te gaan. Sander bedankt voor je openheid en je enthousiasme!”
Petra Vermeer

“Een (marketing) workshop bij Sander is een belevenis. Super enthousiast over zijn vak, neemt hij je mee zijn keuken in. Hij maakt je lekker en hongerig met zijn verhaal. En daarna krijg je alle recepten en mag je in alle potten en pannen kijken, er zijn geen geheimen. Ik kon al lekker koken, maar door Sanders workshops verwacht ik binnenkort mijn eerste ster.”
Henk Hennuin

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf