Marketing & Branding – Workshop

Voor bruidsfotografen

Bruidsfotografie Marketing Workshop

 

De aller eerste marketing workshop speciaal en helemaal gericht op de bruidsfotograaf! We kunnen allemaal goed fotograferen maar weten dat er nog meer uit ons bedrijf te halen valt! De workshop is helemaal gericht op jou als bruidsfotograaf en zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit jouw marketing strategie.

We denken allemaal dat we er wel komen met onze passie fotografie. Echter is dit maar een klein onderdeel van onze business. Ongeveer 70% van mijn tijd besteed ik aan marketing. Verbaast je dat?

Heb jij het gevoel dat je nog veel meer uit je marketing kunt gaan halen? Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je op in moet zetten? Lopen je aanvragen niet hard genoeg? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden! Met handige en slimme tips zal jouw marketing strategie een flinke boost krijgen!

Je hebt al veel tijd gestoken in SEO, denkt dat je voldoende post op social media maar de boekingen blijven uit! Waar ligt dan het probleem? Hoe kun je de juiste bruidsparen vinden die passen bij jouw fotografie, hoe boek je de juiste bruidsparen waar jij blij van wordt? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je boven al die andere bruidsfotografen uit springt!

Don’t build links, build relationships
Rand Fishkin

 

Over Sander – FLEXMI fotografie

Ik ben Sander van Mierlo de drijvende kracht achter FLEXMI fotografie. Ik kan wel zeggen dat marketing in mijn bloed zit. Het gaat haast vanzelf! Dit wil ik jullie ook mee gaan geven. In 2 jaar tijd heb ik mijn vaste baan op kunnen zeggen. Kan ik nu zeggen dat ik fulltime bruidsfotograaf ben en goed leef van mijn fotografie. Door de jaren heen heb ik een manier gevonden om marketing toe te passen zonder dat het voelt als een verkoop truc. Hoe tof is het als jij je bruidsparen kunt vinden en kunt verkopen wat jij graag wilt? De valkuilen die ik ben tegengekomen en heb overwonnen hebben mij sterker gemaakt als bruidsfotograaf en heeft ervoor gezorgd dat mijn marketing strategie past bij mijn bedrijf. Mijn visie; marketing hoeft niet veel te kosten zolang je het maar op de juiste manier toepast.

Wat ga je allemaal leren?

We hebben allemaal een gedeelde passie, bruidsfotografie. Hoe zorg je er dan voor dat jij als fotograaf erboven uit springt? Het hele marketing traject zal uitgelegd gaan worden. Van het posten van een foto op social media, beurzen waar je aan kunt deelnemen tot en met het trouwgesprek bij jou thuis op de bank en hoe hiermee om te gaan om het maximale eruit te halen.

Omdat de workshop gericht is op jou als bruidsfotograaf zullen alle tips en tricks ook meteen toepasbaar zijn. Je kunt na de workshop meteen aan de slag! Tof he! Marketing hoeft niet veel te kosten, als je het op de juiste manier gebruikt kan het zelfs gratis! WHAT? Yup, gratis! Ik ga je laten zien hoe je je doelen kunt behalen door een paar simpele marketing strategieën.

De workshop is zo opgebouwd dat ik niet alleen vertel wat bij mij werkt maar gaan we samen ook kijken wat bij jou kan werken! Het zal dus niet alleen een verhaal zijn over mijn strategie maar een interactieve workshop waar jij meteen wat aan hebt!

Waar en wanneer?

De workshop zal op een prachtige locatie in Nijmegen gegeven worden waar aan alles gedacht is. Fijne parkeerplaatsen, heerlijke stoelen waar je gerust 5uur op aandachtig naar mij kunt gaan luisteren 😉 en een smakelijke lunch. De workshop zal ongeveer 5 uur duren met de mogelijkheid op een uitloop.

  • Groepsworkshop dinsdag 24 oktober €327 (VOL)
  • Groepsworkshop donderdag 2 november €327
    Prijzen zijn exclusief Btw.

Marketing is een spel, een spel dat jij kan winnen!
Sander van Mierlo

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
2 november

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Lees verder:

Chantal & Patrick

Chantal & Patrick zijn getrouwd!! En wat een prachtige trouwdag was het! Plezier maken en fun hebben stond boven alles, en dat was te merken! Wat een super gezellige bruiloft!

Bekijk deze reportage

Bruidsfotograaf Vught

Festival bruiloft

D&F zijn getrouwd! En wat was het een prachtige trouwdag. Vol met mooie, grappige en emotionele momenten! In mijn optiek zoals een bruiloft hoort te zijn! En dat alles geheel in Festival bruiloft stijl! Super tof!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Stiekeme achtervolging!

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit gedaan heb! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage