Marketing & Branding – Workshop

Voor bruidsfotografen

Bruidsfotografie Marketing Workshop

 

De aller eerste marketing workshop speciaal en helemaal gericht op de bruidsfotograaf! We kunnen allemaal goed fotograferen maar weten dat er nog meer uit ons bedrijf te halen valt! De workshop is helemaal gericht op jou als bruidsfotograaf en zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit jouw marketing strategie.

We denken allemaal dat we er wel komen met onze passie fotografie. Echter is dit maar een klein onderdeel van onze business. Ongeveer 70% van mijn tijd besteed ik aan marketing. Verbaast je dat?

Heb jij het gevoel dat je nog veel meer uit je marketing kunt gaan halen? Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je op in moet zetten? Lopen je aanvragen niet hard genoeg? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden! Met handige en slimme tips zal jouw marketing strategie een flinke boost krijgen!

Je hebt al veel tijd gestoken in SEO, denkt dat je voldoende post op social media maar de boekingen blijven uit! Waar ligt dan het probleem? Hoe kun je de juiste bruidsparen vinden die passen bij jouw fotografie, hoe boek je de juiste bruidsparen waar jij blij van wordt? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je boven al die andere bruidsfotografen uit springt! Ik ga het je allemaal leren!

Don’t build links, build relationships
Rand Fishkin

 

Over Sander – FLEXMI fotografie

Ik ben Sander van Mierlo de drijvende kracht achter FLEXMI fotografie. Ik kan wel zeggen dat marketing in mijn bloed zit. Het gaat haast vanzelf! Dit wil ik jullie ook mee gaan geven. In 2 jaar tijd heb ik mijn vaste baan op kunnen zeggen. Kan ik nu zeggen dat ik fulltime bruidsfotograaf ben en goed leef van mijn fotografie. Door de jaren heen heb ik een manier gevonden om marketing toe te passen zonder dat het voelt als een verkoop truc.

Hoe tof is het als jij je bruidsparen kunt vinden en kunt verkopen wat jij graag wilt en bij hen past? De valkuilen die ik ben tegengekomen en heb overwonnen hebben mij sterker gemaakt als bruidsfotograaf en heeft ervoor gezorgd dat mijn marketing strategie past bij mijn bedrijf. Mijn visie; marketing hoeft niet veel te kosten zolang je het maar op de juiste manier toepast. En ik ga het je allemaal leren in deze Marketing Workshop!

Wat ga je allemaal leren?

We hebben allemaal een gedeelde passie, bruidsfotografie. Hoe zorg je er dan voor dat jij als fotograaf erboven uit springt? Het hele marketing traject zal uitgelegd gaan worden. Van het posten van een foto op social media, beurzen waar je aan kunt deelnemen tot en met het trouwgesprek bij jou thuis op de bank en hoe hiermee om te gaan om het maximale eruit te halen.

Omdat de workshop gericht is op jou als bruidsfotograaf zullen alle tips en tricks ook meteen toepasbaar zijn. Je kunt na de workshop meteen aan de slag! Tof he! Marketing hoeft niet veel te kosten, als je het op de juiste manier gebruikt kan het zelfs gratis! WHAT? Yup, gratis! Ik ga je laten zien hoe je je doelen kunt behalen door een paar simpele marketing strategieën.

De workshop is zo opgebouwd dat ik niet alleen vertel wat bij mij werkt maar gaan we samen ook kijken wat bij jou kan werken! Het zal dus niet alleen een verhaal zijn over mijn strategie maar een interactieve workshop waar jij meteen wat aan hebt!

Waar en wanneer?

De workshop zal op een prachtige locatie in Nijmegen gegeven worden waar aan alles gedacht is. Fijne parkeerplaatsen, heerlijke stoelen waar je gerust 5 uur op aandachtig naar mij kunt gaan luisteren 😉 en een smakelijke lunch. De workshop zal ongeveer 5 uur duren met een eventuele uitloop.

  • Privé workshop – 5 uur €697 (vrij in te plannen)
  • Groepsworkshop dinsdag 24 oktober €327 (VOL)
  • Groepsworkshop donderdag 2 november €327 (VOL)
    Prijzen zijn exclusief Btw.

Marketing is een spel, een spel dat jij kan winnen!
Sander van Mierlo

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Privé workshop 6uur

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Dit vonden bruidsfotografen van mijn workshop

“De marketing workshop was tof!! Veel info, lekker persoonlijk, en waardevol. Kortom.. aanrader!”
Jorik Algra

“24 oktober heb ik de FLEXMI Marketing workshop gevolgd bij Sander!
Wederom een goede uitleg en geen vraag is te gek! Door de enthousiaste manier van vertellen krijg je meteen zin om al het geleerde toe te passen!
Deze workshop heeft mij geïnspireerd om meer uit mijn Facebook marketing te gaan halen. Thx Sander!”
Monique Bonnema

“Ik heb bij Sander de workshop marketing voor bruidsfotografen gevolgd. Zo fijn dat we een kijkje mochten nemen in zijn wereld van marketingstrategie. Sander is enthousiast en open over alle informatie die hij deelt. Natuurlijk moet je er uiteindelijk zelf mee aan de slag, maar Sander geeft je goede handvatten, tips & trics en een dosis inspiratie! Dus Sander, graag tot een volgende keer!”
Sandra Gielesen-Roeling

“Vorige week heb ik de marketing workshop gevolgd! In een woord geweldig. Ik kwam thuis met een hoofd vol informatie. Ik heb ook een hele andere kijk op dit onderwerp gekregen en heb er superveel zin in om er mee aan de slag te gaan.
Sander bedankt voor je openheid en je enthousiasme!”
Petra Vermeer

“Een (marketing) workshop bij Sander is een belevenis. Super enthousiast over zijn vak, neemt hij je mee zijn keuken in. Hij maakt je lekker en hongerig met zijn verhaal.
En daarna krijg je alle recepten en mag je in alle potten en pannen kijken, er zijn geen geheimen. Ik kon al lekker koken, maar door Sanders workshops verwacht ik binnenkort mijn eerste ster.”
Henk Hennuin

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen in het Sheepvaart Museum Amsterdam

Robbert & Pauline

Trouwen in Amsterdam is super tof! Zeker als je halverwege de dag samen met alle daggasten door de Amsterdamse grachten mag varen!

Bekijk deze reportage

Trouwen Klooster Bethlehem

Jochem & Nicole

Jochem & Nicole zijn getrouwd, en hoe! De trouwdag bij Klooster Bethlehem stond in het teken van genieten en samen zijn. En genoten hebben we zeker!

Bekijk deze reportage

Trouwen Landgoed de Salentein

Erik & Marjolein

Trouwen op Landgoed de Salentein kan ik in één woord omschrijven, FANTASTISCH! En als je dan ook nog eens een super tof bruidspaar mag vastleggen ben ik als bruidsfotograaf natuurlijk super blij!

Bekijk deze reportage