Marketing & Branding – Workshop

Voor bruidsfotografen

Bruidsfotografie Marketing Workshop

De aller eerste marketing workshop speciaal en helemaal gericht op de bruidsfotograaf. We maken allemaal mooie herinneringen, maar weten dat er nog meer uit ons bedrijf te halen valt! De workshop is helemaal gericht op jou als professional en zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit jouw marketing strategie.

Heb jij het gevoel dat je nog veel meer uit je marketing kunt gaan halen? Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je op in moet zetten? Lopen je aanvragen nog niet hard genoeg? Zit je nog niet vol genoeg dit jaar? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden! Met handige en slimme tips zal jouw marketing strategie een flinke boost krijgen!

We denken allemaal dat we er wel komen met onze passie fotografie. Echter is dit maar een klein onderdeel van onze business. Ongeveer 40% van mijn tijd besteed ik aan marketing.

Je hebt al veel tijd gestoken in SEO, denkt dat je voldoende post op social media maar de boekingen blijven uit. Waar ligt dan het probleem? Hoe kun je de juiste bruidsparen vinden die passen bij jouw fotografie, hoe boek je de juiste bruidsparen waar jij blij van wordt? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je boven al die andere bruidsfotografen uit springt. Ik ga het je allemaal leren!

Over Sander – FLEXMI fotografie

Ik ben Sander van Mierlo de drijvende kracht achter FLEXMI fotografie. Ik kan wel zeggen dat marketing in mijn bloed zit. Het gaat haast vanzelf. Dit wil ik jullie ook mee gaan geven. In 2 jaar tijd heb ik mijn vaste baan op kunnen zeggen. Kan ik nu zeggen dat ik fulltime bruidsfotograaf ben en goed leef van mijn fotografie. Door de jaren heen heb ik een manier gevonden om marketing toe te passen zonder dat het voelt als een verkoop truc.

De valkuilen die ik ben tegengekomen en heb overwonnen hebben mij sterker gemaakt als bruidsfotograaf en heeft ervoor gezorgd dat mijn marketing strategie past bij mijn bedrijf. Mijn visie; marketing hoeft niet veel te kosten zolang je het maar op de juiste manier toepast. En ik ga het je allemaal leren in deze Marketing Workshop!

Marketing kun je leren…

Omdat de workshop gericht is op jou als bruidsfotograaf zullen alle tips en tricks ook meteen toepasbaar zijn. Je kunt na de workshop meteen aan de slag. Tof he! Marketing hoeft niet veel te kosten, als je het op de juiste manier gebruikt kan het zelfs gratis! WHAT? Yup, gratis! Ik ga je laten zien hoe je je doelen kunt behalen door een paar simpele marketing strategieën.

De workshop is zo opgebouwd dat ik niet alleen vertel wat bij mij werkt maar gaan we samen ook kijken wat bij jou kan werken. Het zal dus niet alleen een uitleg zijn over mijn strategie maar een interactieve workshop waar jij meteen wat aan hebt!

Begeleiding

Na het volgen van de marketing workshop begint het echte werk pas. Omdat ik weet dat jullie ook na de workshop nog tegen bepaalde onderwerpen aan gaan lopen, heb ik speciaal voor alle cursisten een facebook groep. Hierin begeleid ik jullie na de workshop en mogen jullie mij nog alles vragen over marketing. Dus ook na de workshop zal ik jullie nog verder begeleiden en helpen naar een betere strategie.

Waar en wanneer?

De workshop zal op een prachtige locatie gegeven gaan worden waar aan alles gedacht is. Fijne parkeerplaatsen, heerlijke stoelen waar je gerust 5 uur op aandachtig naar mij kunt gaan luisteren 😉 en een smakelijke lunch. De workshop zal ongeveer 5 uur duren met een eventuele uitloop.

  • Groepsworkshop donderdag 18 januari €327
  • Groepsworkshop donderdag 1 maart €327
  • Groepsworkshop zaterdag 31 maart €327
  • Privé workshop – 5 uur €597 (vrij in te plannen)
    Prijzen zijn exclusief Btw.

Marketing is een spel, een spel dat jij kan winnen!

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Privé workshop 5uurGroepsworkshop zaterdag 31 maart

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Dit vonden anderen van mijn workshop

“Wil je je als trouwfotograaf verder ontwikkelen op het gebied van marketing en wat daarbij allemaal komt kijken dan moet je deze workshop van Sander absoluut NIET overslaan.
Je krijgt voldoende input om ook jou bedrijf succesvoller te maken. Bijkomend voordeel is dat de workshop op een open en enthousiaste wijze wordt gegeven en het geen moment saai wordt.”

Wim Wilmers

“De marketing workshop was tof!! Veel info, lekker persoonlijk, en waardevol. Kortom.. aanrader!”
Jorik Algra

“24 oktober heb ik de FLEXMI Marketing workshop gevolgd bij Sander!
Wederom een goede uitleg en geen vraag is te gek! Door de enthousiaste manier van vertellen krijg je meteen zin om al het geleerde toe te passen!
Deze workshop heeft mij geïnspireerd om meer uit mijn Facebook marketing te gaan halen. Thx Sander!”
Monique Bonnema

“Ik heb bij Sander de workshop marketing voor bruidsfotografen gevolgd. Zo fijn dat we een kijkje mochten nemen in zijn wereld van marketingstrategie. Sander is enthousiast en open over alle informatie die hij deelt.
Natuurlijk moet je er uiteindelijk zelf mee aan de slag, maar Sander geeft je goede handvatten, tips & trics en een dosis inspiratie! Dus Sander, graag tot een volgende keer!”
Sandra Gielesen-Roeling

“Vorige week heb ik de marketing workshop gevolgd! In een woord geweldig. Ik kwam thuis met een hoofd vol informatie. Ik heb ook een hele andere kijk op dit onderwerp gekregen en heb er superveel zin in om er mee aan de slag te gaan.
Sander bedankt voor je openheid en je enthousiasme!”
Petra Vermeer

“Een (marketing) workshop bij Sander is een belevenis. Super enthousiast over zijn vak, neemt hij je mee zijn keuken in. Hij maakt je lekker en hongerig met zijn verhaal.
En daarna krijg je alle recepten en mag je in alle potten en pannen kijken, er zijn geen geheimen. Ik kon al lekker koken, maar door Sanders workshops verwacht ik binnenkort mijn eerste ster.”
Henk Hennuin

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Masters Bruidsfotografie Award

I'm watching you!

Ow yesssss, super blij!! We hebben weer een Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het Sheepvaart Museum Amsterdam

Robbert & Pauline

Trouwen in Amsterdam is super tof! Zeker als je halverwege de dag samen met alle daggasten door de Amsterdamse grachten mag varen!

Bekijk deze reportage

Trouwen Klooster Bethlehem

Jochem & Nicole

Jochem & Nicole zijn getrouwd, en hoe! De trouwdag bij Klooster Bethlehem stond in het teken van genieten en samen zijn. En genoten hebben we zeker!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: