Trouwen in Rotterdam

Mariëlle & Manfred zijn getrouwd, en hoe! Wij mochten de gehele trouwdag vastleggen, 17uur lang! Van begin tot eind was het één groot feest.

De gezelligheid begon al vroeg bij het bruidspaar thuis! Beiden op dezelfde locatie omkleden heeft toch echt wel wat hoor. Intiem en super gezellig! En die gezelligheid stopte gewoon niet meer! En het trouwfeest? Het dak ging er vanaf! Echt super gaaf als je als bruidsfotograaf de hele feestavond mag blijven fotograferen. Alle remmen gingen los, en al mee feestend legde ik alles vast! Wel bijna een blauw oog opgelopen. Maar goed alles voor de foto, als je het ziet weet je waarom…

Owja en zie ook de aller laatste foto, wat een prachtige zonsondergang hadden we (sorry dat hierdoor de openingsdans wel 10min. later was) 😉

Mariëlle & Manfred, heel veel geluk en liefde samen!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf