Trouwen in Rotterdam

Mariëlle & Manfred zijn getrouwd, en hoe! Wij mochten de gehele trouwdag vastleggen, 17uur lang! Van begin tot eind was het één groot feest.

De gezelligheid begon al vroeg bij het bruidspaar thuis! Beiden op dezelfde locatie omkleden heeft toch echt wel wat hoor. Intiem en super gezellig! En die gezelligheid stopte gewoon niet meer! En het trouwfeest? Het dak ging er vanaf! Echt super gaaf als je als bruidsfotograaf de hele feestavond mag blijven fotograferen. Alle remmen gingen los, en al mee feestend legde ik alles vast! Wel bijna een blauw oog opgelopen. Maar goed alles voor de foto, als je het ziet weet je waarom…

Owja en zie ook de aller laatste foto, wat een prachtige zonsondergang hadden we (sorry dat hierdoor de openingsdans wel 10min. later was) 😉

Mariëlle & Manfred, heel veel geluk en liefde samen!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf