NeXt Level Bruidsfotografie Mentoring

Speciaal gericht op bruidsfotografen

Je wilt je bedrijf laten groeien, nog succesvoller krijgen en mooiere foto’s maken. Je hebt nu alleen even geen idee hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Wees gerust. Ik ga je helpen alles op een rijtje te krijgen en ik zal gebaseerd op jouw leerdoelen een persoonlijke leerplan maken.

Bruidsfotograaf mentoring

De mentoring sessies zullen gebaseerd worden op jouw leerdoelen. Dus wil jij een jaar lang keihard gaan werken aan je marketing en hierin ondersteund worden? Dan kan dat! Of wil jij beter worden in flitsen? Ook dat kan allemaal. Wil jij dat we samen gaan kijken naar jouw complete bedrijf? Een combinatie van meerdere factoren? Dat kan. Ik help je graag! Tijdens de mentoring sessies is alles mogelijk en is geen enkele vraag te gek!

De skype en privé sessies zijn in te plannen wanneer het jou uitkomt. Ook zullen we samen kijken bij welke bruiloft jij mee kan als second shooter.

Wat zit er in de mentoring

  • 6x 1uur Skype sessie
  • 3x 3uur privé mentor sessie in de studio
  • Je gaat mee naar een bruiloft als second shooter
  • Persoonlijke op maat gemaakt plan van aanpak
  • Complete Marketing scan

Investering: €1620 ex btw

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen in het Buitenland

Portugal

Samen met een geweldig team vlogen wij naar het buitenland voor een grandioos gezellige bruiloft. De bruiloft van Niels & Nathalie is er één om nooit te vergeten.

Bekijk deze reportage

Bruidsfotograaf Ouderkerk ad Amstel

Maarten & Gaby

De trouwdag van Maarten & Gaby was echt grandioos. Wat een gezelligheid en een hoop mooie momenten. En dan die trouwauto, HOE GAAF!

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Mark & Marlijn

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: