NeXt Level Bruidsfotografie Mentoring

Je wilt je bedrijf laten groeien, nog succesvoller krijgen en mooiere foto’s maken. Je hebt nu alleen even geen idee hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Wees gerust. Ik ga je helpen alles op een rijtje te krijgen en ik zal gebaseerd op jouw leerdoelen een persoonlijke leerplan maken.

Bruidsfotograaf mentoring

De mentoring sessies zullen gebaseerd worden op jouw leerdoelen. Dus wil jij een jaar lang keihard gaan werken aan je marketing en hierin ondersteund worden? Dan kan dat! Of wil jij beter worden in flitsen? Ook dat kan allemaal. Wil jij dat we samen gaan kijken naar jouw complete bedrijf? Een combinatie van meerdere factoren? Dat kan. Ik help je graag! Tijdens de mentoring sessies is alles mogelijk en is geen enkele vraag te gek!

De skype en privé sessies zijn in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Wat zit er in de mentoring

  • 6x 1uur Skype sessie
  • 2x 3uur privé mentor sessie in de studio
  • Persoonlijke op maat gemaakt plan van aanpak
  • Complete Marketing scan + tips & tricks

Investering: €1620 ex btw

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf