Dare to be… Bruidsfotografie Workshop

HOLLAND editie!

NOG 1 plaats beschikbaar!

Zet 5 november tot en met 9 november maar vast in je agenda. Want dit mag je als bruidsfotograaf niet gemist hebben! De meest unieke bruidsfotografie workshop die je maar kunt bedenken. Geen kleine onderwerpen of ondergeschoven kindjes. Nee wij (Arno & Sander) gaan samen met jullie de diepte in!

Ons workshop programma

FLEXMI fotografie & Trouwdaginbeeld bundelen hun kennis (want concurrentie bestaat niet)
Zit je er klaar voor want ons programma is echt helemaal speciaal gericht op jou! Ons workshop programma is zo opgezet dat er ruim voldoende aandacht gaat naar jullie leerproces en al het geleerde zal ook meteen toegepast worden in praktijk met een echt bruidspaar… Naja soort van dan want ze zijn al getrouwd 😉 De liefde zit er en dat is alles wat wij nodig hebben, toch? Je kunt de workshop week zien als meerdere workshops in 1 (5 in 1). We gaan het namelijk hebben over flitstechnieken, creatieve bruidsfotografie, marketing, verkooptechniek (van aanvraag tot boeking), onze bruiloften, onze manier van werken, nabewerken en nog veel meer! En omdat de workshops verspreid zijn over 4 dagen, hebben we alle tijd om de diepte in te gaan. Je zult na het volgen van deze workshop dus enorm veel kennis en inspiratie op hebben gedaan. Klaar voor het volgende seizoen!

Portfolio TIME

Omdat je het geleerde ook in de praktijk wilt brengen hebben we besloten een complete dag te besteden aan oefenen (portfolio schieten). Een hele dag! Met een echt bruidspaar. Op een mooie locatie. Gaaf he. Helemaal omdat we jullie dan meteen feedback kunnen geven om zo met nog mooiere beelden thuis te komen.

All Inclusive luxe villa

Ik hoor je al denken ja leuk, zo’n luxe villa maar het gaat toch om de inhoud van de workshop? Ja klopt helemaal de inhoud van onze workshop is echt super compleet en zal jou als bruidsfotograaf een enorme boost gaan geven! Maar toch wil ik even kwijt dat we een mega luxe villa hebben, slaapplekken voor iedereen, ruimtes om in te oefenen en als kers op de taart… een eigen kok die ervoor gaat zorgen dat onze buikjes goed gevuld blijven 😉 Alles is dus geregeld en er zullen dus geen hotelovernachtingen, onverwachte of extra kosten bij komen. Tof hé?! En geloof ons maar, die luxe villa is een heerlijke basis voor een intensieve 4 daagse workshop. Dubbel genieten dus.

Ibiza van het noorden

Nu ben je na het lezen van bovenstaande tekst natuurlijk heel nieuwsgierig waar wij naartoe gaan? We gaan naar het mooie Nederlandse eiland, TEXEL, Woehoe!! Waarom wij gekozen hebben voor Texel is eigenlijk vrij simpel. Wij willen jullie kennis en ervaring meegeven waar jullie meteen wat aan hebben. Is het mooi weer op Texel? Fijn dan gaan we daarmee aan de slag. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als het weer snel om slaat. Wij gaan dus echt aan de slag met het Nederlandse klimaat.

Ow please laat deze workshop buiten het seizoen zijn…

Yup, wij hebben rekening gehouden met het drukke trouwseizoen van bruidsfotografen en de vakanties. De workshop zal gegeven worden vanaf 5 november tot en met 9 november.

Investering (nog maar 1 plaats beschikbaar)

Ja hier kan ik heel kort over zijn…. De kosten voor deze super complete, All Inclusieve workshop zijn €1095 ex. btw.
De overtocht met de boot naar Texel kost maar €37,- retour.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: