Dare to be… Bruidsfotografie Workshop

Zet 11 november tot en met 15 november maar vast in je agenda. Want dit mag je als bruidsfotograaf niet gemist hebben! De meest unieke bruidsfotografie workshop die je maar kunt bedenken. Geen kleine onderwerpen of ondergeschoven kindjes. Nee wij (Arno & Sander) gaan samen met jullie de diepte in!

Ons workshop programma

FLEXMI fotografie & Trouwdaginbeeld bundelen hun kennis (want concurrentie bestaat niet)
Zit je er klaar voor want ons programma is echt helemaal speciaal gericht op jou! Het workshop programma is zo opgezet dat er ruim voldoende aandacht gaat naar jullie leerproces. Al het geleerde zal ook meteen toegepast gaan worden in praktijk met een echt bruidspaar… Naja soort van dan want ze zijn al getrouwd 😉 De liefde zit er en dat is alles wat wij nodig hebben, toch?

Je kunt de workshop week zien als meerdere workshops in 1 (5 in 1). We gaan het namelijk hebben over flitstechnieken, creatieve bruidsfotografie, marketing, verkooptechniek (van aanvraag tot boeking), onze bruiloften, onze manier van werken, nabewerken, hoe zorg je voor een optimale beleving naar je bruidsparen en nog veel meer!

Geen vraag is te gek en alle geheimen zullen gedeeld gaan worden. Pincode en onze omzetcijfers houden we wel voor onszelf, goed? En omdat de workshops verspreid zijn over 4 dagen, hebben we alle tijd om de diepte in te gaan. Je zult na het volgen van deze workshop dus enorm veel kennis en inspiratie op hebben gedaan. Klaar voor het volgende seizoen!

Portfolio TIME

Omdat je het geleerde ook in de praktijk wilt brengen hebben we besloten een complete dag te besteden aan oefenen. Een hele dag! Met een echt bruidspaar. Gaaf he. Helemaal omdat we jullie dan meteen feedback kunnen geven om zo met nog mooiere beelden thuis te komen.

All Inclusive luxe villa

Ik hoor je al denken ja leuk, zo’n luxe villa maar het gaat toch om de inhoud van de workshop? Ja klopt helemaal de inhoud van onze workshop is echt super compleet en zal jou als bruidsfotograaf een enorme boost gaan geven! Maar toch wil ik even kwijt dat we een mega luxe villa hebben, slaapplekken voor iedereen, ruimtes om in te oefenen en als kers op de taart… een eigen kok die ervoor gaat zorgen dat onze buikjes goed gevuld blijven 😉

Alles is dus geregeld en er zullen dus geen hotelovernachtingen, onverwachte of extra kosten bij komen. Tof hé?! En geloof ons maar, die luxe villa is een heerlijke basis voor een intensieve 4 daagse workshop. Dubbel genieten dus.

Ibiza van het noorden

Nu ben je na het lezen van bovenstaande tekst natuurlijk heel nieuwsgierig waar wij naartoe gaan? We gaan naar het mooie Nederlandse eiland, TEXEL, Woehoe!! Waarom wij gekozen hebben voor Texel is eigenlijk vrij simpel. Wij willen jullie kennis en ervaring meegeven waar jullie meteen wat aan hebben. Is het mooi weer op Texel? Fijn dan gaan we daarmee aan de slag. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als het weer snel om slaat. Wij gaan dus echt aan de slag met het Nederlandse klimaat.

Ow please laat deze workshop buiten het seizoen zijn…

Yup, wij hebben rekening gehouden met het drukke trouwseizoen van bruidsfotografen en de vakanties. De workshop zal gegeven worden vanaf 11 november tot en met 15 november.

Investering

Ja hier kan ik heel kort over zijn…. De kosten voor deze super complete, All Inclusieve workshop zijn €1195 ex. btw.
De overtocht met de boot naar Texel kost maar €37,- retour.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Van te voren had ik een beetje twijfels (omdat ik me in een opwelling tijdens een telefoongesprek met Arno) had opgegeven, of ik wel genoeg nieuws zou kunnen leren. Bij Sander al een 1-op-1 flitsworkshop gedaan en een jaar mentoring bij Arno. Maar die twijfels zijn absoluut door jullie weggenomen.

Het meeste heb ik gehad aan de marketing en het goed technisch snappen met flitsen hoe het moet/werkt. De tomatensoep zit in mijn systeem nu. Ook heb ik veel opgestoken van een aantal collega cursisten wat ik als waardevol heb ervaren. Het was een super toffe midweek met een hele fijn vibe in de groep. Vond oprecht jammer dat het klaar was toen we vrijdag naar huis gingen. Dus dank jullie wel voor niet alleen het delen van alle info, maar ook voor jullie enthousiasme wat aanstekelijk in de groep werkte. Had deze workshop voor geen goud willen missen!

Warme groet,
Rianne Hogewoning

Dare To Be….een betere naam had deze workshop niet kunnen hebben.
#DTB Want stel je maar eens kwetsbaar op tussen al dat fotografen geweld…ben ik wel goed genoeg om aan deze workshop mee te doen…ik heb nog nooit geflits…jullie zijn kei goed en ik best wel aardig…maar man wat hebben we veel met en van elkaar geleerd!
#DTB Want ga maar eens al je kennis en kunde delen met fotografen die allemaal potentie hebben en die alleen maar gaan groeien, ik vind dat echt lef hebben!
#DTB Mooie en persoonlijke verhalen zijn met mij gedeeld en daarvoor kan ik alleen maar heel veel respect hebben. Want diegene met wie je ineens raakvlakken blijkt te hebben kende je een dag eerder niet eens…laat staan dat je dacht dat je daar iets mega persoonlijks tegen ging vetrellen.
#DTB Respect naar elkaar toe, dat heb ik echt zo ervaren, zowel door de #kungfumeisters zelf maar ook door alle deelnemers. Respect naar elkaar niveau en persoonlijkheid maar ook respect voor anderen.
#DTB Durf te geloven in jezelf, dank jullie wel allemaal voor deze prachtige, ietwat hysterische en geweldige midweek!!!!
Liefs! Danna

Al geruime tijd stond dit op mijn bucketlist: een meerdaagse workshop bruidsfotografie. En laat nu net 2 top fotografen waar ik al eens eerder op workshop ben geweest de handen in een slaan en zo’n workshop gaan verzorgen ? Een midweek lang alleen met fotografie bezig zijn, samen met 12 collega’s. Hoe vet!  Met 16 man, veelal vreemde van elkaar, 5 dagen in een mega villa. Hoe zal dat gaan? Een vraag die meermaals door mijn hoofd heeft gespookt natuurlijk.

Na de tussenstop op een carpoolplaats vervolg ik de reis richting het noorden. Vlak voor Den-Helder pikken we een 2e collega op, we komen er toch langs ? Eenmaal op de boot duurt het niet lang of we treffen de meeste al. Eerste gevoel: Toffe groep. Uiteindelijk komen we op de plek van bestemming aan op Texel, waar de hele groep elkaar voor het eerst compleet ontmoet. Wat een gezelligheid! Dat is de eerste gedachte. We gaan naar onze villa en iedereen laad zijn spul uit de auto. Wat een apparatuur bij elkaar!

Voor we het weten zitten we bij elkaar en zijn we al bezig met de workshop. Wat volgt zijn 3 lange dagen van leren, ontdekken, proberen, falen, elkaar sterker maken, verhalen delen en mooie foto’s maken. Ook zaken zoals marketing, bedrijfsvoering enz komen voorbij. Het zijn intensieve, maar waardevolle dagen. Als we laat in de avond klaar zijn met ” lessen ” volgt natuurlijk de 3e helft. Man, wat hebben we gelachen ? 

Ik kijk terug op een geslaagde week. Een week waar nieuwe vrienden zijn gemaakt, en waar ik nog lang met plezier aan terug zal denken.

Arno & Sander; Dank voor alle wijze lessen, de kijk in jullie keuken en mooie ( en soms ontroerende ) verhalen! DIKKE DUIM! Medecursisten; Dank voor het delen van jullie passie, de wijze lessen, de feedback maar bovenal de gezelligheid en het lachen. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers!

Rob Wijers

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf