Bruidspaar aan het woord – Klooster Bethlehem

Trouwleveranciers
Trouwlocatie
: Klooster Bethlehem Videograaf: 11Shots Media DJ: HuwelijkDJ.com Trouwjurk: Amiga Trouwpak: Tailor made suits Fotografie: FLEXMI fotografie


Hoeveel maanden van te voren zijn jullie begonnen met het zoeken naar een fotograaf?
We zijn ongeveer 10 maanden voor de bruiloft gaan zoeken naar een locatie en bruidsfotograaf.

Hoe hebben jullie FLEXMI gevonden?
Via de opentrouwlocatie route, Sander stond op een locatie waar we zijn gaan kijken en wat ook onze trouwlocatie is geworden. Er was meteen een klik omdat Sander alles van Apple heeft en Kevin een echte Apple freak is. Het ijs was zo gebroken hierdoor.

Waarom hebben jullie gekozen voor FLEXMI?
Omdat er vanaf het eerste moment een klik was en omdat zijn foto’s natuurlijk SUPER SUPER mooi zijn.

Wat trok jullie zo aan in de stijl van FLEXMI?
Anders niet standaard, mooie kleuren en zijn foto’s herken je! Het FLEXMI-effect.

Hoe was het eerste contact met Sander?
Ja heel goed, er was meteen een klik, het was net of we met iemand aan het praten waren die we al jaren kennen.

Hoe was de loveshoot en vonden jullie dit fijn voorafgaand aan de bruiloft?
We hebben onze loveshoot op Ibiza gedaan. Dit was een idee van Kevin waar hij in het kennismakingsgesprek Sander mee verraste. Sander is 3 dagen op Ibiza geweest met ons, we hebben hier super mooie foto’s gemaakt en elkaar nog beter leren kennen.

Hoe was het contact met Sander voorafgaand aan jullie bruiloft?
Heel goed, hij kwam met leuke ideeën, we hadden zelfs een groepsapp met zijn 3en. Hij was ook heel enthousiast en je merkte dat hij echt naar de bruiloft toe leefde. We hebben met Sander ook ons idee voor de openingsdans gedeeld. Wat super leuk is want verder kun je dit tegen niemand vertellen.

Hoe hebben jullie Sander en zijn second shooter ervaren op jullie trouwdag?
Alleen maar positief het is net of je 2 extra vrienden erbij hebt op de mooiste dag van je leven. Ze vallen niet op maar horen er gewoon helemaal bij. Wij hebben het geluk gehad dat Dianne de vriendin van Sander onze second shooter was. Erg leuk want de foto’s van Dianne zijn ook echt prachtig.  Wat leuk was is dat ze er als eerste waren en als laatste weggingen en dat ze beide zo veel leuke ideeën hebben voor unieke fotos!

Wat is echt bij jullie gebleven aan jullie bruidsfotograaf?
Zijn enthousiasme en eigenlijk dat hij meer als vriend voelt dan als fotograaf! Hij kwam met super leuke ideeën, alles kan en alles mag bij Sander.

Wat was het mooiste moment van de dag voor jullie?
Eigenlijk alles van het douchen tot aan de feestavond. Kunnen eigenlijk niet kiezen. Wat ook leuk is, is dat we in de zomer nog een keer onze shoot hebben overgedaan. We zijn vanuit de trouwlocatie gevraagd om deel te nemen aan een afstudeerstage waarbij we nog een keer als bruidspaar een ceremonie mochten houden. We hebben dus fotos van de winter en zomer! Heel uniek…

Toen jullie de foto’s ontvingen, wat was jullie eerste reactie?
YES!, GEWELDIG, zelfs wat traantjes gelaten.

Hebben jullie zelf nog wat met de foto’s gedaan (Gedeeld met familie, vrienden, afgedrukt…)?
Ja, afgedrukt voor oma 🙂 , bekeken met familie en vrienden en gedeeld met familie en vrienden en op social media. We hebben voor de ouders ook een album laten maken bij Flexmi

Hoe ervaren jullie het bekijken van jullie foto’s in jullie trouwalbum en hoe vaak is hij al bekeken?
Geweldig, elke keer weer! We hebben ze echt al heel vaak bekeken met vrienden, familie maar ook met zijn 2en. Het blijft bijzonder… en ze komen ook nog regelmatig langs op facebook en instagram wat we ook super leuk vinden! Elke keer weer even terug naar de dag.

FLEXMI op jullie bruiloft, voelde dit meer als gast of fotograaf?
Echt als gast! We hebben dit ook van onze gasten terug gekregen.

FLEXMI aan anderen aanbevelen? Zo ja, waarom?
Ja zeker! Sander maakt prachtige foto’s en is een heel fijn persoon en echte toevoeging op je bruiloft! Daarnaast de manier waarop Sander werkt is heel fijn, er is van alles mogelijk ook bij het samenstellen van de prachtige fotoboeken en hij denkt echt met je mee!

Hebben jullie nog verbeterpunten voor mij?
Ik kan niks bedenken!

Welk cijfer geef je Sander als fotograaf:
Een dikke 10! 🙂

De trouwdag opnieuw beleven?

Nieuwsgierig hoe de trouwdag eruit zag van Daantje & Kevin? Bekijk hem hier.

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeert heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

5 award winning foto’s – Het verhaal achter

Elk jaar weer doe ik mee aan verschillende wedstrijden. Twee daarvan heb ik erg hoog staan en laat ik nou net in die twee, totaal 5 awards winnen in één week tijd. Hieronder zal ik per foto het verhaal achter de foto vertellen.

Bekijk deze reportage

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf