Bruidspaar aan het woord – Landgoed de Salentein

Trouwleveranciers:
Bruidstaart
: Gebakkerij Trouwlocatie: Landgoed de Salentein Trouwjurk: Weddings Trouwpak: Tailormates Bloemen: Bijzonder bloemen Visagie: Visazine Nagelstyliste: Season Nails & Beauty DJ: De Entertainmentkoning Trouwringen: Ed Nobel Sieraden bruid: DRKS


Hoeveel maanden van te voren zijn jullie begonnen met het zoeken naar een fotograaf?
Ongeveer 9 maanden van tevoren.

Wat was de reden dat jullie hadden gekozen voor jullie trouwlocatie?
We waren eigenlijk op slag verliefd op het landgoed. Veel romantiek en heel erg mooi modern afgewerkt. We voelde ons er direct ‘thuis’. Het paste hiermee perfect bij ons.

Hoe hebben jullie FLEXMI gevonden?
Google en Theperfectwedding. We zijn gaan zoeken op ‘bruiloft fotograaf’ en hebben simpelweg de portfolio’s bekeken. De creativiteit in het Portfolio van jou was voor ons doorslaggevend.

Hoe was het eerste contact met Sander?
Open, vriendelijk en erg gezellig. We hadden het gevoel dat we bij een ‘vriend’ langs gingen en voelde ons op ons gemak. Wij vonden dit erg belangrijk aangezien de bruidsfotograaf de gehele dag aanwezig is.

Wat trok jullie zo aan in de stijl van FLEXMI?
Zoals hierboven beschreven: de kwaliteit van de foto’s en de creativiteit. Daarnaast ook de flitstechnieken die Sander gebruikt en waarin hij dé fotograaf is in het gebruik hiervan.

Hoe was de loveshoot en vonden jullie dit fijn voorafgaand aan de bruiloft?
Wij vonden dit erg fijn. Het gaf ons een nog beter gevoel bij de keuze voor Sander en we konden zo de sfeer proeven hoe hij als fotograaf die dag zou handelen. Daarnaast maak je zelden dit soort foto’s samen. Het is altijd fijn om even te ‘oefenen’ voor de camera ☺.

Hoe was het contact met Sander voorafgaand aan jullie bruiloft?
Het zelfde als het eerste contact. Doorlopend vriendelijk, open en gezellig. Het was makkelijk overleggen in de voorbereiding naar de dag toe. Daarnaast was Sander ook duidelijk in de aanpak voor de trouwdag, dit neemt een hoop zorgen bij je weg.

Hoe hebben jullie Sander en zijn second shooter ervaren op jullie trouwdag?
Eigenlijk hebben we nauwelijks gemerkt dat ze aanwezig waren! Vanuit onze gasten kregen we ook terug dat ze de fotograaf aardig en erg gezellig vonden.

Wat is echt bij jullie gebleven aan jullie bruidsfotograaf?
De spontaniteit en creativiteit als persoon en als fotograaf.

Wat was het mooiste moment van de dag voor jullie?
Het moment dat we elkaar voor het eerst zagen, dat we onze geloftes uitspraken, dat we JA zeiden tegen elkaar! Niet helemaal één moment maar het is dan ook lastig kiezen uit zo’n waanzinnige dag 🙂

Toen jullie de foto’s ontvingen, wat was jullie eerste reactie?
Letterlijk: ‘Jeetje wat is dat boek zwaar!’ 🙂 . Bij het openslaan van het album was het vooral een enthousiasme van de prachtige fotos en de waanzinnige kwaliteit van het fotoalbum in zijn totaliteit.

Hebben jullie zelf nog wat met de foto’s gedaan (Gedeeld met familie, vrienden, afgedrukt…)?
Uiteraard hebben we veel foto’s met de familie gedeeld. Bij het versturen van de kerstkaarten hebben we bij iedereen een leuke foto gedaan als bedankje en we gaan nog een van de fotos op aluminium uitprinten in de woonkamer.

Hoe ervaren jullie het bekijken van jullie foto’s in jullie trouwalbum en hoe vaak is hij al bekeken?
Door ons al heel vaak! Maar we hebben hem meegenomen naar onze ouders en familieleden. Het is ook een tof boek om erbij te pakken en aan onze vrienden te laten zien als ze op bezoek zijn.

FLEXMI op jullie bruiloft, voelde dit meer als gast of fotograaf?
Gast! 100%

FLEXMI aan anderen aanbevelen? Zo ja, waarom?
We hebben Sander ook veelal aanbevolen bij vrienden die nog gaan trouwen en zullen dit ook blijven doen door alle hier boven genoemde ervaringen.

Welk cijfer geef je Sander als fotograaf
10. We zouden niet weten waarom je Sander niet als fotograaf zou willen 🙂

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf