Bruidspaar aan het woord – Stadsvilla Sonsbeek

Trouwleveranciers
Trouwlocatie
: Stadsvilla Sonsbeek Trouwpak: Rietbergh Trouwambtenaar (BABS): Tintelend trouwen Fotografie: FLEXMI fotografie


Wij hebben FLEXMI gevonden door een aanbeveling van Jan Persoon (trouw videograaf). Het eerste contact met Sander was gelijk goed en we vertrouwden hem ook meteen! De foto’s die wij zagen sprak ons vooral aan omdat het échte foto’s zijn en geen in scène gezetten taferelen. De loveshoot die wij met Sander schoten was onverwachts prettig en zeker van toegevoegde waarde doordat je op elkaar ingespeeld raakt.

Het contact met Sander was prettig, open en efficiënt qua aantal contactmomenten. Ook hebben we Sander en zijn second shooter als gasten ervaren die “stiekem” mooie foto’s schoten van ons. Wat ons echt is bijgebleven aan Sander is de click die we meteen hadden en de lol tussendoor. Het mooiste moment wat ons is bijgebleven van de trouwdag is onze openingsdans!

Wij bevelen FLEXMI met alle liefde aan want je bent en een fijne kerel en een topfotograaf! Wij geven Sander daarom ook een dikke 9 (want 10 krijgt niemand van ons 😉 )

Meer zien?

Ben je na het lezen van bovenstaande review nieuwsgierig geworden hoe de trouwdag van Sjors & Manette eruit zag? Ik heb een hele toffe blog online staan.

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf