Dare to be… Workshop

Winter edition

Bruidsfotografie Workshop

We gaan samenwerken! Een samenwerking die het complete spectrum van bruidsfotografie zal inhouden! Van Bokehlicous foto’s tot het poseren van je bruidsparen, van geweldige flits foto’s tot en met marketing, van BeConnected tot één en al gezelligheid met collega fotografen! Een workshop die jou als bruidsfotograaf nog verder gaat brengen en nieuwe inzichten gaat geven! Een workshop waar je nog heel lang aan terug zal denken.

Kortom dit is de meest complete workshop die je maar kunt vinden! Alle vragen zullen beantwoord worden en wij zullen alles behandelen waar jij als bruidsfotograaf tegen aan zou kunnen lopen. De workshop zal gegeven worden door Arno (bekend om zijn bokehlicious & MagMod foto’s), Gonnie (de wondere wereld van BeConnected) en Sander (bekend van zijn Marketing en feestfotografie).

Wat gaan we allemaal behandelen en doen?

 • Marketing (theorie)
 • Off-Camera Flitsen & MagMod (theorie & praktijk)
 • On-Camera flitsen met één reportageflitser (theorie & praktijk)
 • Bokeh foto’s (praktijk)
 • BeConnected (theorie & praktijk)
 • Portfolio shoots met bruidspaar (praktijk)
 • Phototalk (gewoon gezellig)

Wat zit er allemaal bij de workshop?

 • 3 mentoren met allemaal hun eigen krachten (complete begeleiding voor jouw leerdoelen)
 • Verblijf in een heerlijk luxe hotel
 • Ontbijt, lunch en avondeten! (YUMMIE)
 • 4 complete workshop dagen helemaal gericht op jou als bruidsfotograaf

INFORMATIE OVER DE WORKSHOP

De workshop is super uitgebreid en helemaal speciaal gemaakt op jullie wensen. Verblijf en eten wordt ook voor jullie geregeld! Over al het andere hoef je niet meer na te denken en wordt speciaal voor jullie geregeld. Misschien wel leuk om te weten, we gaan naar Oostenrijk, de bergen in! Wij hebben een unieke plek gevonden waar we super originele foto’s kunnen gaan maken.

Kosten voor deze super exclusieve en complete workshop zijn €1495,- excl btw INCLUSIEF overnachting. De kosten voor een workshop kun je uiteraard als studiekosten opgeven 😉

Nu ben je natuurlijk ook hartstikke nieuwsgierig wanneer wij deze workshop gaan geven. De workshop zal gegeven worden vanaf zondag 25 maart t/m 28 maart vier complete dagen dus (24e inchecken – 29e uit checken)! De workshop locatie is te rijden, maar mocht je liever met het vliegtuig willen dan mag dat zeker.
Private jet niet inbegrepen. #sorry

De locatie

We hebben speciaal voor jullie een compleet hotel afgehuurd (workshop is inclusief overnachting). We hebben dus het hele hotel voor ons alleen, wat een luxe hé! Tijdens jullie verblijf wordt alles verzorgd, een goed ontbijt, lunch, een echt Oostenrijks diner en een heerlijke drankje in de avond!

AANTAL PERSONEN?

Wij willen iedereen maximale en professionele begeleiding geven (ook tijdens de fotoshoots) en daarom is er plaats voor maximaal 12 deelnemers!

MAG IK DE BEELDEN GEBRUIKEN?

Ja natuurlijk! We hebben een heel intensieve, maar ook ruime planning van 4 dagen opgezet met een mooie balans tussen theorie en praktijk zodat er voor iedereen ruim de tijd is om zelf te oefenen, maar ook om mooie beelden te maken voor je eigen portfolio! HOE TOF!?


Nu al enthousiast? Schrijf je dan nu in!

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Dit vonden de bruidsfotografen van onze vorige editie

 

“We twijfelden geen moment toen we deze workshop online zagen passeren. Bijleren van Sander en Arno, wie wil dat nu niet!

Ze gingen samen met ons op zoek naar een oplossing zodat het programma voor ons allebei interessant was en die flexibiliteit heeft ons nog meer overtuigd om deel te nemen. De workshop zelf was een roller coast van diepe, oprechte emoties, technische hoogstandjes en hilarische momenten. De openheid waarmee kennis werd gedeeld, verbaasde ons telkens weer, geen enkele keer stond concurrentie het leerproces in de weg. De “Moment Design”-momentjes deden op voorhand onze (cynische) wenkbrauwen wat fronsen. Maar wat een openbaring: niet alleen werden we met onszelf als fotograaf geconfronteerd maar ook kregen we hierdoor een compleet nieuwe kijk op onze aanpak naar onze klanten toe. Met oprechte dank aan Gonnie en Cynthia dus om ons mee te nemen op dit “liefdevolle” pad 😊 De BeCreative workshop in één woord omschrijven lukt niet: we zijn met 101 verwachtingen vertrokken en met 1001 ideeën thuisgekomen. Tx guys 😊
Grtz, Ilse”


“Een paar dagen geleden teruggekomen van de te gekke workshop #BeComplete op Ibiza!

Een workshop bruidsfotografie met een echt bruidspaar, gehuld in diverse Ibiza waardige bruidsjurken op geweldige Ibiza locaties! Wat was het gaaf en wat heb ik veel geleerd! Fotograferen in het harde zonlicht (wat ik zo lastig vond) is nu juist leuk! Flitsen? Off Camera, On Camera, Magmod, Bokeh……allemaal dingen die ik nog nooit echt had gedaan. Gewoonweg omdat niet wist hoe ik het moest gebruiken en daardoor dus niet mooi vond….. Maar na de workshop van Arno en Sander die ieder op hun eigen manier met licht spelen heb ik geleerd dat juist deze hulpmiddelen je foto tot een te gekke plaat kunnen maken! Van bouillon tot je uiteindelijke soep wordt alles uitgelegd en voorgedaan. Niks geen geheimen, gewoon een kijkje in de keuken van topfotografen en kunstenaars met licht! Aangevuld met het ‘emotionele’ stukje Moment Design van Gonnie een supercomplete workshop. Ook de marketing wordt uitgebreid behandeld waardoor ik het gevoel heb echt een compleet aanbod te hebben gehad. Alle factoren kunnen mij helpen om mijzelf te ontwikkelen en nog beter te worden.

De ‘huiselijke’ sfeer maakte dat je je snel op je gemak voelde, je open durfde te stellen en er op de eerste dag al een echt groepsgevoel ontstond met alle collega fotografen. Iedereen was enthousiast, hielp elkaar, leerde van elkaar en vooral……was er voor elkaar. Ik denk dat we elkaar naar een hoger level hebben geholpen, ieder op zijn eigen niveau! Bedankt Gonnie, Arno en Sander voor jullie enthousiasme, gedrevenheid, professionaliteit, luisterend oor, creativiteit, passie en jullie drive om ons beter te maken!

Ik heb zo’n zin om met alles aan de slag te gaan en te gaan KNALLEN!
Lieve groet……Arieta”


 

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen in het Sheepvaart Museum Amsterdam

Robbert & Pauline

Trouwen in Amsterdam is super tof! Zeker als je halverwege de dag samen met alle daggasten door de Amsterdamse grachten mag varen!

Bekijk deze reportage

Trouwen Klooster Bethlehem

Jochem & Nicole

Jochem & Nicole zijn getrouwd, en hoe! De trouwdag bij Klooster Bethlehem stond in het teken van genieten en samen zijn. En genoten hebben we zeker!

Bekijk deze reportage

Trouwen Landgoed de Salentein

Erik & Marjolein

Trouwen op Landgoed de Salentein kan ik in één woord omschrijven, FANTASTISCH! En als je dan ook nog eens een super tof bruidspaar mag vastleggen ben ik als bruidsfotograaf natuurlijk super blij!

Bekijk deze reportage