Dibond afdrukken

Haar scherp en de perfecte kleuren op een strak en tijdloos alluminium plaat gedrukt. Dan komen de FLEXMI foto’s het allermooist tot zijn recht!

Wil je zeker zijn van de allerbeste kwaliteit en de mooiste kleuren? Dan kun je de door mij gemaakte foto’s bij mij bestellen op dibond.

De foto’s worden gedrukt op strak wit matte aluminium plaat. Voor een foto op dibond heb je geen fotolijst meer nodig. De panelen worden geleverd incl GRATIS ophang systeem.

Wat is dibond?

Dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Dit maakt Dibond ultrasterk, superstrak, tijdloos en onverwoestbaar. Door te werken met de nieuwste printtechnieken zijn de panelen UV bestendig en zullen de panelen niet verkleuren. Omdat ik werk met de juiste kleur profielen van mijn leverancier zullen de kleuren levensecht en de foto’s haarscherp zijn. Goed voor jarenlang plezier!

Dibond afdruk

Extra info:

Excl. €6,95 verzendkosten per bestelling (ongeacht het aantal panelen)
Levertijd 5 werkdagen.

(vaderdag / moederdag tip!)
20% korting bij 2 producten per bestelling
30% korting vanaf 3 producten per bestelling

Bestel formulierTrouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf