Dit was Ibiza…

Maanden van voorbereidingen, planningen, meetings en heel veel plezier vooraf! En al die maanden vielen ineens allemaal samen in een 5-daagse workshop op Ibiza!

WoW, wat een energie hing er in en rondom de vila! Zoveel enthousiaste fotografen die aan onze lippen hingen tijdens onze workshops! Gonnie die ons de wereld liet ontdekken van Moment Design, Arno die ons meenam in de Bokehlicious wereld en ik in de flits wereld en marketing.

We zijn gevallen en weer opgestaan, we hebben tranen gelaten die altijd in combinatie kwamen met een grote glimlach! Het was euforisch! We zitten nu nog dagelijks te appen in onze WhatsApp groep dat we allemaal weer terug willen! En hoe tof vind ik het om te zien dat iedereen het geleerde nu al aan het toepassen is!

Ik ga de foto’s het verdere verhaal laten vertellen! Als afsluiting wil ik ons lief bruidspaar nog bedanken voor hun geduld en plezier die ze hebben toegevoegd aan de fotosessies!

Ben jij bruidsfotograaf en wil jij bij onze tweede editie aanwezig zijn? Stuur dan nu alvast een mailtje naar: info@flexmi.nl om alvast vrijblijvend een plekje te reserveren.

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf