Ervaringen bruidsparen – bruidsfotograaf

De sfeer en emoties zijn perfect zichtbaar op de prachtige foto’s

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch

– Lotte & Jurgen –

Allereerst moet ik zeggen dat Sander onze bruiloft echt schitterend heeft vast gelegd!

Maar wat ik misschien wel belangrijker vind, is dat zijn aanwezigheid in het begin van de dag een hele positieve invloed had op de sfeer en dat hij later nog amper merkbaar was in hele groep gasten en andere aanwezigen. Daardoor hadden wij niet het opgelaten gevoel dat we vaak wel hebben als er de hele tijd om je heen (en van je) foto’s worden gemaakt.

De hele dag is zoveel mooier en magischer geworden dan we hadden durven dromen. Dat kwam voor een belangrijk deel door de super aangename sfeer die er was binnen het groepje mensen dat heel lang dichtbij ons was. Dat waren Sander, Jan Persoon (de videograaf), Annemiek Wijsman (de visagiste en haarstyliste), Pauline Suidgeest (de babs) en natuurlijk onze ouders, getuigen en ceremoniemeesters.

Door onze (het bruidspaar) ingewikkelde agenda’s was het niet gelukt voor de bruiloft face-to-face met Sander af te spreken en hadden we elkaar alleen via facetime ontmoet. Daardoor was het best spannend of de klik er in het echt ook zou zijn, maar dat bleek echt direct goed te zitten. Het was heel fijn om te merken dat dat niet alleen voor ons gold, maar voor iedereen. Het was heel duidelijk dat niemand zich op enig moment geneerde of opgelaten voelde omdat Sander met zijn camera in de buurt stond om de bijzondere momenten vast te leggen. Dit heeft er voor gezorgd dat iedereen de dag als heel bijzonder heeft ervaren en dat de sfeer en emoties perfect zichtbaar zijn op de prachtige foto’s.


Wij wisten het eigenlijk al binnen 2 minuten

Bruidspaar bovenop een grasheuvel en bruid geposeerd tussen de zonnebloemen

– Tim & Fieneke –
FLEXMI volgden wij al op facebook en vonden de foto’s altijd al een feest om naar te kijken, toen wij op zoek waren naar een fotograaf was het ook voor ons vanzelfsprekend dat wij zeker met FLEXMI wilde kennismaken. Na het invullen van het makkelijke formulier nam Sander dezelfde dag nog contact met ons op, om een afspraak te plannen. Sander was de eerste fotograaf met wie wij een gesprek hebben gehad voor onze grote dag. De eerste afspraak was gelijk heel fijn er was gelijk een klik en dat vonden wij heel belangrijk. Sander is heel eerlijk, open, relax en mega enthousiast, dat straalt hij ook met alles uit en dat is heel fijn. Na ons gesprek wisten wij eigenlijk al binnen 2 minuten wij willen Sander op onze grote dag, wij wilden niet eens meer met andere fotografen praten. Het was gewoon al duidelijk wij waren groot fan van zijn werk en dan was onze dag nog niet eens geweest. Voor onze dag hadden wij heel makkelijk contact met Sander er was totaal geen drempel en je krijgt heel snel antwoord wat heel fijn was. Geen vraag was Sander te veel.

Op de grote dag kwam Sander samen met zijn second shooter en hij was ruim op tijd. Een secondshooter kunnen wij ook zeker aanraden, want je hebt meerdere foto’s van meerdere kanten wat heel gaaf is! Tijdens het aankleden en andere intieme momenten heb je niet door dat Sander er is. Hij is heel rustig en echt op de achtergrond. Tijdens de shoot weet Sander precies hoe, wat, waar hij het wilt hebben om het perfecte plaatje te schieten en dat is heel fijn en makkelijk werken. Op de dag zelf was Sander ook dol enthousiast en relax en dat straalt hij ook echt uit waardoor wij op onze grote dag ook helemaal relax waren. Wij vonden het heel gaaf dat als hij een super toffe foto had geschoten dat hij dol blij was en vol trots het resultaat even tussen door kwam laten zien, waardoor wij ook weer dol blij en enthousiast werden. Tijdens het borrelen heeft Sander ook spontane foto’s geschoten en die zijn ook echt heel leuk geworden. Op de avond voordat het feest begon deed Sander een rondje om de feestzaal en zag nog twee toffe plekken om foto’s te maken in de regen. Wij mee naar buiten en dit zijn toffe foto’s geworden. Dit bewijst dat Sander enorm creatief is en goede inzichten heeft waar hij toffe en mooie foto’s kan maken.

Na onze dag kregen wij een preview van een aantal foto’s en dit was echt geweldig en toen wij daarna de videoclip kregen stonden bij ons beide de tranen weer in de ogen dit was zo gaaf! Je beleefd echt je dag weer opnieuw en alle emoties stonden goed op de foto! Wij hebben geen spijt gehad van Sander en zouden hem zo weer opnieuw kiezen zonder twijfel!


We houden allebei helemaal niet van op de foto gaan

Bruidspaar staat te poseren bij een vuurkorf

– Zeldi & Franz –
Voor 2 mensen die er niet van houden om op de foto te gaan, was het lastig om aan een fotograaf te denken voor onze trouwdag. Na het onwijs leuke gesprek met Sander waren we ervan overtuigd dat hij de juiste persoon was voor onze dag. Wat hebben wij hier de juiste keuze gemaakt! Niet alleen hebben we snel, echt GE-WEL-DI-GE foto’s ontvangen maar ook hebben we het onwijs leuk gehad met zowel Sander als Jennifer (de second shooter). Keihard gelachen, mooie momenten meegemaakt, het ene moment was het alsof ze er niet waren en het andere moment was het alsof ze dag gasten waren die gewoon bij de familie en vrienden hoorden. De FLEXMI stijl past helemaal bij ons, geen geposeerde foto’s, 100% spontaan en daardoor niet altijd even mooi (hier en daar een rimpel, onderkin, gekke kop), wat de emoties van de dag nog veel beter weergeeft. Deze bijzondere dag is zo goed vastgelegd dat we er nog jaren van kunnen nagenieten!


Sander wanneer ben jij beschikbaar?

Bruidspaar kijkt raar na ringen omschrijven en openingsdans

– Mark & Kelly –
Op 28 juni ’19 stapten wij na zo’n 16 jaar eindelijk in het huwelijksbootje. Vanaf het moment dat we besloten om te gaan trouwen, stond er 1 ding vast. Wij wilden Sander van Flexmi als bruidsfotograaf. We wisten dat hij geweldige foto’s maakte en daarnaast ook een ontzettend spontane fotograaf was, precies wat we wilden. We hebben daarom ook direct contact met Sander opgenomen en onze datum vast laten leggen in zijn agenda. Yes, gelukt! Nu kon het aftellen echt beginnen.

Tijdens de dag zelf waren Sander en zijn Second Shooter een gezellige aanvulling tussen de dag & avondgasten, maar tegelijkertijd waren ze ook zo onopvallend dat we van de meeste foto’s niet eens weet hadden. Wat een verassend toen we deze naderhand mochten bewonderen. Dit was echt de beste keuze, we hadden geen andere fotograaf gewild. En niet alleen wij waren ontzettend blij met alle prachtige foto’s, ook vrienden en familie waren zichtbaar onder de indruk en hebben traantjes weg moeten pinken tijdens het opnieuw beleven van de dag.

Sander heeft oog voor detail, kijkt verder dan het ‘standaard plaatje’ en gaat niet voor de brave geijkte foto’s. Precies wat wij zo gaaf vinden aan zijn fotografie. Het contact met Sander is prettig en verloopt soepel. Hij is ontzettend enthousiast en houdt zichtbaar van zijn vak. Heerlijk! We hebben een meer dan geweldige dag gehad en Flexmi bruidsfotografie was hier de perfecte keuze bij. Sander, bedankt!


Trouwplannen voor het huwelijksaanzoek

– Marco & Alicia –
Daar stond hij, Sander, met zijn fantastische foto’s, met zijn mooie spullen en zijn onverstoorbare enthousiasme. Toen we zijn foto’s bekeken en zijn MacBook zagen, wisten we het eigenlijk al. Deze man zou onze trouwfoto’s gaan maken. Dat we nog niet verloofd waren, was maar een detail, want we wisten wel al wanneer we zouden gaan trouwen. We waren namelijk in het geheim al bezig met plannen.

Na onze eerste ontmoeting hebben we een afspraak gemaakt om te kijken of het klikte, maar voor ons was het voor die afspraak al duidelijk: Sander moest en zou onze fotograaf worden. Dus we hebben gelijk maar alles vast laten leggen. Het kan maar geregeld zijn. En toen waren we dan eindelijk verloofd waren hebben we hem, omdat hij al van alles op de hoogte was, snel op de hoogte gebracht. Het is zo bijzonder dat iemand die je eigenlijk niet kent zo blij is voor jullie.

In de aanloop naar ons huwelijk hebben we regelmatig contact, over van alles en nog wat. De oprechte interesse en aandacht is zo fijn. Hij is niet alleen de beste fotograaf, maar hij is ook een fantastische mens. Daarnaast komt hij standaard met een second shooter, dat is echt zo leuk, want zo heb je echt alle momenten, ook de momenten waar je als bruidspaar geen weet van hebt.

Wij hadden het grootste “ pakket” daardoor waren ze de hele dag bij ons. Van het begin tot bijna het einde. Ze zijn er, maar ze zijn er ook niet. Het is een beetje alsof ze die dag familie zijn. Sander maakt je aan het lachen en hij heeft zoveel energie. Dat brengt hij over. En dan die foto’s. Die zijn zo bizar goed en scherp. Ze lijken wel scherper dan dat je het zelf kan zien. Wat deze man maakt en kan dat is niet te beschrijven. Dus bekijk zijn foto’s en boek hem voor je bruiloft, want dan heb je voor altijd de perfecte foto’s.


Herfst bruiloft bij Kasteel Duurstede

– Michael & Eva –
Vanaf de eerste ontmoeting klikte het al tussen ons en Sander. Het ging er niet alleen om of wij met hem wilden werken, maar ook dat hij met ons wilde werken. Dat klinkt misschien raar, maar op de trouwdag zelf bleek pas echt hoe dichtbij de fotografen staan en hoe je ze ook toe moet laten in hele intieme momenten. Als die klik er niet wederzijds is, wordt dat toch een stuk lastiger. Na een paar simpele vragen, wisten we alledrie waar we aan toe waren. En de belofte dat het goed zou komen, is meer dan waar gemaakt.

De aanloop zelf was niet moeilijk. Je kiest bij Sander voor zijn stijl. En daar laat je hem dan ook helemaal in los gaan. Kijk naar een paar foto’s op zijn site en je ziet gelijk wat je kunt verwachten. Echte, natuurlijke en spontane foto’s. Naast de gebruikelijke poseerreportage, ook heel veel foto’s van momenten die je als bruidspaar volledig ontgaan zijn tijdens de dag.

Op de dag zelf, merk je na een half uur al niet meer dat hij en zijn second shooter er zijn. Ze zijn overal, maar lopen nergens in de weg. De foto’s zijn zo spontaan geworden, omdat je niet constant gevraagd wordt om ergens leuk lachend te gaan staan. Zij zorgen dat zij op de goede plek staan en dat jij je eigen gang kunt gaan. Mocht je er over twijfelen, niet doen. Neem een second shooter erbij. Dat geeft zo veel meer mooie foto’s! In onze foto’s zijn details en overzicht perfect gemengd, zonder dat er momenten “verloren” zijn gegaan.

Wij trouwden in een kasteel, wat een donkere omgeving was. Dat het half november was, hielp lichttechnisch ook niet mee. Sander wist op de goede plekken te flitsen, wat zelfs nog mooiere effecten gaf dan op normale daglicht foto’s. De trouwzaal en feestzaal waren vakkundig behangen met flitsers. Geen spookachtige donkere foto’s dus en hele mooie kleuren.

Elke fotograaf heeft zijn eigen prijskaartje. Sander is niet de goedkoopste fotograaf die je kunt vinden voor je bruiloft. Dat zie je wel dubbel en dwars terug in de foto’s, de omgang met elkaar en het hele traject na de bruiloft.

Je hoeft bij Sander ook geen foto’s “bij te kopen”. Je moet natuurlijk wel zorgen dat de fotograaf er is. Wij kozen er voor om de fotografen de hele dag er bij te hebben. Van aankleden en eerste ontmoeting, tot en met helemaal kapot na het feest de loopbrug aflopen.

Gelijk de volgende dag, krijg je een sneak preview. Daarna een kleine verzameling foto’s, een filmpje waarin alvast wat mooie plaatjes voorbij komen en uiteindelijk mag je uit alle foto’s die door Sander goed genoeg zijn bevonden zelf uitkiezen welke er in je foto album komen. Zelfs de lay-out van het album mag je zelf goedkeuren of wijzigingen voor doorgeven. Sander weet zo goed het wachten op de foto’s en het album te verzachten.

Het contact via de mail en telefoon is erg leuk en duidelijk. Ik zou zeggen, probeer het eens uit en vraag aan Sander of hij misschien ook jullie bruiloft komt fotograferen. Je zult er geen spijt van krijgen! En bedenk dat de foto’s van je bruiloft maar één keer goed gemaakt kunnen worden.


Trouwen bij Hoeve Sparrendam

– Leenard & Henrice –
Vandaag een half jaar geleden (28 – 08 – 2018) was Sander onze fotograaf. Nog steeds worden we vrolijk als we naar de foto’s kijken! Zijn enthousiasme in de voor gesprekken, de berichten, het meeleven en na onze bruiloft de super mooie preview!
En al snel kregen we onze prachtige foto’s te zien, waar de sfeer van de dag goed in terugkwam. Het plezier en de liefde heeft Sander Van Mierlo heel goed gevangen.
Dank, dank, dank voor de super toffe 😉 foto’s!


Trouwen bij Beachclub Sunrise

– Jeroen & Suzanne –
De samenwerking met Sander verliep van begin tot eind geweldig! Hij is enthousiast, denkt goed mee en komt met praktische oplossingen!

Het was slecht weer tijdens onze bruiloft en zelf houd hij dan in de gaten wat het beste tijdstip is om foto’s te maken en waar. Hierdoor hebben we toch super gave foto’s buiten. In het begin voelden we ons nog ongemakkelijk voor de camera maar door de gezelligheid van Sander en Daniel hebben we de rest van de dag nauwelijks gemerkt dat er zoveel gave foto’s zijn gemaakt. En het resultaat is echt fantastisch!!!

Van alle gasten kregen we ook te horen dat ze zo gezellig waren en het leek wel of ze er gewoon zelf bij hoorde als gast.


De Gelderlandfabriek

Trouwleveranciers:
WeddingplannerInge Peters Rit BandThe Big Swingers Styling: TeLeukTrouwen TrouwlocatieDe Gelderlandfabriek

– Jaap & Danny –

Wij hebben Sander gevonden via mijn werkzaamheden in de trouwwereld, FLEXMI kende ik al en de stijl van fotografie sprak ons zeer aan! Het eerste contact was alsof het een vriend is! Zo hartelijk, gezellig, duidelijk, we voelden ons meteen op ons gemak, en hoefde geen seconde na te denken over de keuze om Sander te boeken. Wat ons vooral aantrok in zijn stijl is het ’niet gestylde’, we houden niet zo van de statieportretten, we waren juist op zoek naar iemand die momenten vastlegt, niet naar gecreëerde momenten, en dat kan Sander als de beste. Onze dag vierden wij in een donkere ruimte, we waren op zoek naar de flitskoning van Nederland, en die hebben we gevonden!

Het contact met Sander voorafgaand aan de bruiloft was super fijn, ook al was het contact vanaf het begin af aan al goed, naarmate de bruiloft dichterbij kwam, groeide het contact, Sander leeft met je mee naar de dag toe en neemt zorgen weg waar nodig! Wij hebben Sander en zijn second shooter als twee vrienden ervaren die gewoon aanwezig waren en ’toevallig’ een camera in hun hand hadden 🙂 Op sommige momenten hadden we niet eens door dat ze aanwezig waren. De gezelligheid is ons echt bijgebleven, het lachen gieren brullen! Hij stelde ons gerust, maar stond ook gewoon met ons mee te feesten!

Toen we de foto’s voor het eerst zagen denk ik dat we wel 1000x wow, wow wow hebben geroepen, soms even stil van verbazing hoe mooi het was, tranen van emotie, en dankbaar dat onze dag nog mooier is vastgelegd dan we van te voren hadden durven hopen.

Wij hebben FLEXMI als gast ervaren, met ’toevallig’ een fototoestel in zijn handen, die werkelijk waar de hele dag bij ons in de buurt was, maar waar we niks van gemerkt hebben, zelfs zo erg dat we bij het bekijken van de foto’s dachten, huh…. was Sander toen ook bij ons? Wij zouden FLEXMI dus ook 10000% zeker aanbevelen aan anderen!Waarom? Check zijn foto’s, dan weet je genoeg! Gooi daar nog een berg enthousiasme en liefde bovenop… dat gun je ieder bruidspaar toch?


Trouwen bij Klooster Bethlehem met een f16 fly by

– Ruben & Gonny – 

Je plant een dag als deze lang tevoren en je hoopt dat het zo zal gaan als het eenmaal zo ver is. Wij hadden het ongelooflijke geluk dat het allemaal nog mooier, fijner, warmer en hartverwarmender bleek tijdens onze bruiloft.

Het relaxte, de happy tears, het plezier en al die fantastische mensen maakten er voor ons echt de mooiste dag van ons leven van. En nu, elke keer als we die prachtige momenten vastgelegd zien, krijgen we diezelfde intense geluk gevoelens weer terug. En dat is zoals we onze bruiloft gefotografeerd wilden zien … het blijvend opnieuw kunnen beleven van die mooiste dag.

Dankjulliewel Sander en Daniël, voor jullie inzet, jullie zeer prettige manier van werken en jullie ontembare enthousiasme. Maar bovenal dank voor het vangen en vastleggen van al die mooie momenten, de prachtige emoties, het relaxte, de happy tears, ons geluk en al die fantastische mensen!


Stadsvilla Sonsbeek

– Sjors & Manette –

Wij hebben FLEXMI gevonden door een aanbeveling van Jan Persoon (trouw videograaf). Het eerste contact met Sander was gelijk goed en we vertrouwden hem ook meteen! De foto’s die wij zagen sprak ons vooral aan omdat het échte foto’s zijn en geen in scène gezetten taferelen. De loveshoot die wij met Sander schoten was onverwachts prettig en zeker van toegevoegde waarde doordat je op elkaar ingespeeld raakt.

Het contact met Sander was prettig, open en efficiënt qua aantal contactmomenten. Ook hebben we Sander en zijn second shooter als gasten ervaren die “stiekem” mooie foto’s schoten van ons. Wat ons echt is bijgebleven aan Sander is de click die we meteen hadden en de lol tussendoor. Het mooiste moment wat ons is bijgebleven van de trouwdag is onze openingsdans!

Wij bevelen FLEXMI met alle liefde aan want je bent en een fijne kerel en een topfotograaf! Wij geven Sander daarom ook een dikke 9 (want 10 krijgt niemand van ons 😉 )


Trouwen op Landgoed de Salentein

Wij hebben Sander gevonden via Google en Theperfectwedding. We zijn gaan zoeken op ‘bruiloft fotograaf’ en hebben simpelweg de portfolio’s bekeken. De creativiteit in het Portfolio van jou was voor ons doorslaggevend.

Het eerste contact met Sander was open, vriendelijk en erg gezellig. We hadden het gevoel dat we bij een ‘vriend’ langs gingen en voelde ons op ons gemak. Wij vonden dit erg belangrijk aangezien de bruidsfotograaf de gehele dag aanwezig is. Zoals hierboven beschreven: de kwaliteit van de foto’s en de creativiteit trokken ons enorm aan. Daarnaast ook de flitstechnieken die Sander gebruikt en waarin hij dé fotograaf is in het gebruik hiervan. Ons contact voorafgaand aan de bruiloft was hetzelfde als het eerste contact. Doorlopend vriendelijk, open en gezellig. Het was makkelijk overleggen in de voorbereiding naar de dag toe. Daarnaast was Sander ook duidelijk in de aanpak voor de trouwdag, dit neemt een hoop zorgen bij je weg.

Eigenlijk hebben we nauwelijks gemerkt dat Sander en zijn second shooter aanwezig waren! Vanuit onze gasten kregen we ook terug dat ze de fotograaf aardig en erg gezellig vonden. De spontaniteit en creativiteit als persoon en als fotograaf is ons dan ook echt bijgebleven. We hebben Sander ook veelal aanbevolen bij vrienden die nog gaan trouwen en zullen dit ook blijven doen door alle hier boven genoemde ervaringen. We zouden ook niet weten waarom je Sander niet als fotograaf zou willen 🙂


Papa’s Beach House

– Linda & Jordy –

Hoeveel maanden van te voren zijn jullie begonnen met het zoeken naar een bruidsfotograaf?
Linda is al vroeg begonnen met zoeken. Eigenlijk direct nadat we een locatie en datum hadden gekozen. Dit was ongeveer 8 maanden voor de grote dag.
Linda hecht veel waarde aan foto’s, Jordy iets minder. Achteraf, ook na de loveshoot begrijpt hij de keuze voor een goed aangeschreven fotograaf en de emotionele waarde die foto’s met zich kunnen meebrengen. Daarom vond Linda het belangrijk om op tijd een bruidsfotograaf vast te zetten.

Hoe was het eerste contact met Sander?
Via de email heb je voor het eerst contact om een kennismakingsgesprek in te plannen. Helemaal prima. Omdat de afstanden tussen elkaar groot waren was het in eerste instantie nog lastig om daar een datum voor te prikken. Maar al snel konden we bij Sander terecht. Die avond was heel erg leuk en gezellig, maar wel een beetje gek om dan ineens face-to-face te zijn met iemand die je helemaal niet kent maar wel de belangrijkste dag van je leven gaat vastleggen. Ja, wij waren best nerveus!

Wat trok jullie zo aan in de stijl van FLEXMI?
De website is fantastisch! Mooi, strak en overzichtelijk. Een afwisseling van kleur en zwart/wit foto´s. Goede recensies en verhalen. Het sprak ons allemaal meteen aan. Dit wilden wij ook!

Hoe hebben jullie Sander en zijn second shooter ervaren op jullie trouwdag?
Wat waren Sander en zijn second shooter een team. De aanwijzingen die zij geven op z’n dag voelt goed, omdat wij ook soms niet weten hoe we moeten staan/kijken etc. Op een gegeven moment hadden we gewoon niet meer door dat ze foto’s maakten. En de gasten ook niet. Echt te gek, hierdoor hebben we prachtige foto’s! En hoe leuk was het op de locaties, we weten nog goed hoe enthousiast Sander was over De Porceleyne Fles in Delft. Dat geeft op dat moment echt een kick!
Eén en al lof, echt waar, het voelde zo goed die dag!

Wat is echt bij jullie gebleven aan jullie bruidsfotograaf?
Het keiharde werken, de hele dag, van begin tot eind. Diep respect hiervoor en 1000x dank! Sander heeft ons er goed doorheen geloodst tijdens de fotoshoots. De aansturing tijdens het shooten is voor ons waardevol geweest, we konden meer van onszelf geven en durfde ons ook bloot te stellen. Maar daarnaast Sander, je bent gewoon een topper, makkelijk in omgang en dat is heeeel fijn!

Wat was het mooiste moment van de dag voor jullie?
De hele dag is mooi en bijzonder geweest, erg moeilijk om daar een mooiste moment uit te kiezen. De fotoshoot op de beide locaties waren mega gaaf om te doen, maar ook de aankomst bij Papa’s Beach House. Het is zo emotioneel om te zien hoe al onze gasten hun best hadden gedaan om er op hun mooist uit te zien. En op de manier hoe zij naar ons keken was zo bijzonder! Ook de openingsdans staat bovenaan ons lijstje. We hebben daar zoveel leuke reacties op gekregen. Van de ceremonie krijg je niet zoveel mee. Je luistert toch minder goed naar de ambtenaar.. je bent nerveus voor het ja-woord en iedereen kijkt constant naar je, daardoor ben je minder gefocust. Maar ook dat was erg bijzonder. We wisten niet dat je ook heimwee kunt krijgen naar je eigen bruiloft..!

Toen jullie de trouwfoto’s ontvingen, wat was jullie eerste reactie?
We hebben meteen champagne ontkurkt en gedronken. We waren zo MEGA blij, trots en opgelucht. De foto’s hebben alle verwachtingen overtroffen. Zoals we de foto’s hebben gekregen was precies hoe we het vooraf wilden.

Hoe ervaren jullie het bekijken van jullie foto’s in jullie trouwalbum en hoe vaak is hij al bekeken?
Het trouwalbum is best zwaar, en we zijn er mega zuinig op. We kijken daarom niet heel vaak in het boek maar kijken nog regelmatig de foto’s op de website van FLEXMI en in de map op de computer. De familie en vrienden hebben het boek allemaal bekeken, in totaal is hij in ongeveer 90 handen geweest.

Hoe hebben jullie FLEXMI ervaren op jullie bruiloft, meer als gast of als fotograaf?
Wij hebben jou (samen met Jill) op de dag zelf ervaren als gast. Jullie hebben de gehele dag keihard gewerkt en ook daar hebben wij onwijs veel complimenten over gekregen. Je hebt op een gegeven moment ook niet meer door dat jullie foto’s aan t maken waren. Dus op die manier voelden jullie ook echt als gast.

FLEXMI aan anderen aanbevelen? Zo ja, waarom?
1000%. Onze vrienden en vriendinnen zijn enthousiast. Volgen jou ook allemaal op Facebook en Instagram. Dat toont aan dat zij jou ook aanbevelen 😉
Bovenstaande zegt genoeg over dat wij jou aanbevelen als fotograaf. Prachtige foto’s, stuk voor stuk!

Welk cijfer geef je Sander als fotograaf:
Als we je een cijfer mogen geven, is dat een 9,9! Altijd een beetje ruimte houden voor verbetering 😉

Pff.. als we het zo terug lezen.. wordt je overspoeld met complimenten. Ongeloofwaardig? Nee, allemaal recht uit het hart, want we zijn echt tevreden met het hele proces van begin tot eind. Ga zo door en maak nog veeel meer bruidsparen blij. We hopen je ooit nog een keer te zien! Thanks Sander, voor alles!

Groetjes,
Jordy & Linda Kreuger


Bruiloft Klooster Bethlehem

– Mark & Suzanne –

Sander heeft samen met zijn Second shooter onze trouwdag vastgelegd. Het was een fantastische dag en de foto’s zijn echt geweldig. Het zijn echt pareltjes geworden. Sander heeft veel creatieve ideeën en zijn enthousiasme is erg aanstekelijk. Tijdens de shoots voelden we ons al snel op ons gemak. We hadden mede voor FLEXMI gekozen omdat de foto’s echt anders zijn. Ze zijn kunstzinnig genomen en net even anders. Ook is Sander een erg leuke gast die ook een leuke persoon is om bij je bruiloft te hebben. Het boek is ook echt betoverend geworden! Al met al zeker de moeite waard! Een echte aanrader.


Trouwen in Zandvoort

– Ina & John –

Een super aardige fotograaf, die je op de dag zelf helemaal op je gemak stelt en ervoor zorgt dat je echt niet meer doorhebt dat die er is (wat bijna een beetje jammer is ;-)). En het resultaat was fantastisch! Geen klassieke kitsch-foto’s met hartjes en dingetjes, maar gewoon artistieke, mooie foto’s die echt geweldig zijn. Bedankt Sander


Loveshoot Parijs & Trouwen in Brabant

– Jack & Moniek –

Sander, de man achter FLEXMI, is een zeer enthousiaste en gedreven fotograaf. Op zo’n manier dat het aanstekelijk is. Wij hebben met Sander een loveshoot gedaan in Parijs en heeft hij onze bruiloft van voorbereiding tot avondfeest vastgelegd. Het resultaat van beide momenten is fenomenaal. Zijn werkwijze is persoonlijk, professioneel en authentiek. Dit gaf ons als bruidspaar veel rust en vertrouwen. Hij heeft alle verwachtingen dik waargemaakt!

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Award winning bruidsfotograaf