FLEXMI genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Woehoe! Ik kan het eigenlijk nog niet geloven. De foto die al meerdere malen bij andere wedstrijden in de prijzen is gevallen is nu ook genomineerd voor de Bruidsfoto Award die wordt georganiseerd door het blad “Bruid & Bruidegom”.

Ik ben zo enorm blij met deze toffe foto. Want niet alleen de bruiden vinden het een toffe foto maar ook de bruidegommen worden hier enorm blij van! Want ook de bruidegom vergeten wij niet op een gave manier vast te leggen.

Genomineerd “Bruidsfoto Award”

Yup dat betekend dat ik nog niet gewonnen heb. Je mag namelijk een stem uitbrengen op verschillende foto’s. Met jullie hulp kan ik dus de felbegeerde Bruidsfoto Award winnen. Ik zou het dus echt super tof vinden als jullie een stem willen uitbrengen. Uiteraard mogen jullie ook op mijn collega’s stemmen. Maar kijk in de categorie “Bruidegom” dit is de laatste categorie extra goed 😉 (hint hint).

Laten jullie het weten als je gestemd hebt? Ik zou jullie dan persoonlijk willen bedanken. Uiteraard mag deze pagina ook gedeeld worden met vrienden, familieleden, buren, collega’s…..

Breng hier je stem uit.

Bruidegom sigaren foto genomineerd voor Bruid foto award

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf