Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Al vanaf het kennismakingsgesprek wist ik het zeker, de trouwdag van Eva & Michael ging er eentje worden om nooit meer te vergeten. Alsof ik ze al jaren ken. Heerlijke gezelligheid, veel liefde voor elkaar en een hoop leuke ideeën voor hun trouwdag. Het moest een dag worden van genieten in een relaxte setting. En genieten was het zeker. Een mooie ceremonie en een geweldig knalfeest als afsluiter. En als kers op de taart een fotoshoot in de schemering vond ik erg gaaf om te doen, zeker met al die mooie herfstkleuren. Waar we overigens erg veel geluk mee hebben gehad aangezien de herfstkleuren nog maar net doorgekomen waren.

Eva & Michael,
Bedankt dat wij jullie trouwdag mochten vastleggen.

Trouwleveranciers
Trouwlocatie: Kasteel Duurstede DJ: Wedding DJ Bruidsfotograaf: FLEXMI


Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf