Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Al vanaf het kennismakingsgesprek wist ik het zeker, de trouwdag van Eva & Michael ging er eentje worden om nooit meer te vergeten. Alsof ik ze al jaren ken. Heerlijke gezelligheid, veel liefde voor elkaar en een hoop leuke ideeën voor hun trouwdag. Het moest een dag worden van genieten in een relaxte setting. En genieten was het zeker. Een mooie ceremonie en een geweldig knalfeest als afsluiter. En als kers op de taart een fotoshoot in de schemering vond ik erg gaaf om te doen, zeker met al die mooie herfstkleuren. Waar we overigens erg veel geluk mee hebben gehad aangezien de herfstkleuren nog maar net doorgekomen waren.

Eva & Michael,
Bedankt dat wij jullie trouwdag mochten vastleggen.

Trouwleveranciers
Trouwlocatie: Kasteel Duurstede DJ: Wedding DJ Bruidsfotograaf: FLEXMI


Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf