Trouwen in Culemborg

Een trouwdag waarvan de voorpret al maanden van te voren begon! Al vanaf het kennismakingsgesprek wist ik dat dit een grandioze dag zou worden!

Sander, wij willen het anders doen, en daarom willen wij jou! Dat was het eerste wat ik hoorde over hun trouwdag. En anders was het, WAUW! En nu ik dit schrijf merk ik dat ik bijna elke zin wil afsluiten met een uitroepteken. Want alles maar dan ook echt alles was anders. De voorbereidingen waren anders, de gezelligheid was maximaal, de tranen vloeiden rijkelijk, de trouwsetting was anders, het feest was grandioos. Was er ook iets wat niet anders was? Ja het ja-woord, maar ook die ging gepaard met een mooie lach en traan.

Laat ik beginnen bij de voorbereidingen, want waarom ieder op een eigen locatie voorbereiden als dat ook bij elkaar kan? En wat was het gezellig. Ik denk dat de Van Der Valk hotel kamer nog nooit zoveel mensen in één ruimte heeft gehad.

Vanuit het hotel in Houten zijn we vervolgens naar een super unieke trouwlocatie in Culemborg gereden. Jaap & Danny hadden de trouwlocatie prachtig omgetoverd als studio/theater. Ook het feest vond op dezelfde locatie plaats en ik herkende het niet meer terug. Van een theater opstelling werd de ruimte binnen no-time omgetoverd tot een ware dansvloer waar de voetjes niet anders konden dan dansen!

De foto’s zullen het verhaal verder vertellen… 😉

Lieve Jaap & Danny,
Enorm, maar dan ook enorm bedankt dat ik jullie speciale (niet zo standaard) trouwdag mocht vastleggen.

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeert heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

5 award winning foto’s – Het verhaal achter

Elk jaar weer doe ik mee aan verschillende wedstrijden. Twee daarvan heb ik erg hoog staan en laat ik nou net in die twee, totaal 5 awards winnen in één week tijd. Hieronder zal ik per foto het verhaal achter de foto vertellen.

Bekijk deze reportage

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf