Trouwen in Culemborg

Een trouwdag waarvan de voorpret al maanden van te voren begon! Al vanaf het kennismakingsgesprek wist ik dat dit een grandioze dag zou worden!

Sander, wij willen het anders doen, en daarom willen wij jou! Dat was het eerste wat ik hoorde over hun trouwdag. En anders was het, WAUW! En nu ik dit schrijf merk ik dat ik bijna elke zin wil afsluiten met een uitroepteken. Want alles maar dan ook echt alles was anders. De voorbereidingen waren anders, de gezelligheid was maximaal, de tranen vloeiden rijkelijk, de trouwsetting was anders, het feest was explosief. Was er ook iets wat niet anders was? Ja het ja-woord, maar ook die ging gepaard met een mooie lach en traan.

Laat ik beginnen bij de voorbereidingen, want waarom ieder op een eigen locatie voorbereiden als dat ook bij elkaar kan? En wat was het gezellig. Ik denk dat de Van Der Valk hotel kamer nog nooit zoveel mensen in één ruimte heeft gehad.

Vanuit het hotel in Houten zijn we vervolgens naar een super unieke trouwlocatie in Culemborg gereden. Jaap & Danny hadden de trouwlocatie prachtig omgetoverd als studio/theater. Ook het feest vond op dezelfde locatie plaats en ik herkende het niet meer terug. Van een theater opstelling werd de ruimte binnen no-time omgetoverd tot een ware dansvloer waar de voetjes niet anders konden dan dansen!

De foto’s zullen het verhaal verder vertellen… 😉

Lieve Jaap & Danny,
Enorm, maar dan ook enorm bedankt dat ik jullie speciale (niet zo standaard) trouwdag mocht vastleggen.

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf