Loveshoot Barcelona

L&L trouwen in oktober en gingen in ondertrouw begin april. Om dit te vieren gingen ze eind april heerlijk een weekendje weg naar Barcelona. Ze vroegen mij (als grap) of ik dan toevallig ook in Barcelona was! En of ik hun Loveshoot daar kon fotograferen? Ik had zelf nog geen weekendje Barcelona gepland staan maar ik vertelde ze dat ik graag mee zou willen en dat ik meteen even voor ze zou gaan kijken of dit in te plannen was. Zo gezegd zo gedaan, het idee voor een Loveshoot in Barcelona was een feit!

Met wat passen en meten, want ik had datzelfde weekend nog een andere fotoshoot in Den Bosch, wist ik de heen en terugvlucht zo te plannen dat ik voor beide shoots mooi op tijd aanwezig zou zijn. Vlucht, auto en hotel geboekt, ik was klaar voor de destination Loveshoot van L&L. Ik keek hier al een geruime tijd naar uit. Tijdens het kennismakingsgesprek was er zo’n goede klik en heb ik zoveel gelachen dat ik er spierpijn in m’n buik van heb overgehouden! De ingrediënten voor een gave maar vooral een gezellige fotoshoot in Spanje waren allemaal aanwezig.

We begonnen de dag vlak bij Park Güell waar we samen in een klein café hebben ontbeten. Qua fotoshoot locaties heb ik mij graag laten verrassen. Dit omdat ik dan heerlijk op kan gaan in de omgeving en zo helemaal enthousiast wordt op de prachtige fotoshoot plekjes. En omdat “L” ook reisleider is wist hij ons op de mooiste plekken van Barcelona te brengen. Dat is niet alleen super handig maar ook nog eens heel leuk! Ik kreeg als fotograaf ook nog info over Barcelona zelf, tof he?! Voelde mij net een echte toerist. En wat een gave plekken heeft hij laten zien!

Na samen heerlijk geluncht te hebben op het wel bekende plein Placa Reial zijn we met de metro naar weer een te gekke locatie gegaan namelijk het Ciutadella Park. Lopend naar dit park kwamen we een super gave trambaan tegen, WoW, echt te vet!!! Benieuwd? De foto’s zullen voor zich spreken.

Chek out de te gekke loveshoot in Barcelona. 

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeert heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

5 award winning foto’s – Het verhaal achter

Elk jaar weer doe ik mee aan verschillende wedstrijden. Twee daarvan heb ik erg hoog staan en laat ik nou net in die twee, totaal 5 awards winnen in één week tijd. Hieronder zal ik per foto het verhaal achter de foto vertellen.

Bekijk deze reportage

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf