Loveshoot Ibiza

Ik weet nog heel goed dat Kevin begon over een loveshoot, en zo enthousiast als dat ik was begon ik te praten hoe tof dit is en dat dit echt wel een hele leuke voorbereiding is op je trouwdag. Totdat Kevin mij onderbrak.

Ze vonden een loveshoot ook zeker wel heel tof om te doen, maar dan niet in Nederland, nee! Ze vroegen of ik mee wilde gaan naar Ibiza! Okay heel eerlijk… ik heb natuurlijk geen seconden getwijfeld en zei volmondig, maar natuurlijk wil ik dat! Zo gezegd zo gedaan en een paar maanden later was het dan zover. Met maar 3,5uur slaap ging ik op weg naar schiphol. Wow wat had ik hier enorm zin in zeg!

Eerste zonnestralen op Ibiza

Als je naar Ibiza gaat hoop je maar op 1 ding, mooi weer! En dat was het (nog) niet! Nee, de week voordat ik aankwam was het grauw, grijs, bewolkt en zelfs regen. Optimistisch dat ik was beloofde ik het stel dat ik de zon mee zou nemen. En wat een geluk had ik toch weer… naja bijna dan. Bij aankomst op het vliegveld op Ibiza was het alles behalve zonnig. Maar hoe bizar ook, secondes voordat ik mijn camera erbij haalde en wilde beginnen aan de fotoshoot is de zon niet meer weg geweest en heb ik samen met het toekomstige bruidspaar mogen genieten van twee dagen zon en aantal super toffe locaties.

Ik wil Daantje & Kevin super bedanken voor de twee super toffe dagen en gezelligheid. Ik kijk nu al enorm uit naar hun trouwdag!

Video Ibiza

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf