Loveshoot Ibiza

Ik weet nog heel goed dat Kevin begon over een loveshoot, en zo enthousiast als dat ik was begon ik te praten hoe tof dit is en dat dit echt wel een hele leuke voorbereiding is op je trouwdag. Totdat Kevin mij onderbrak.

Ze vonden een loveshoot ook zeker wel heel tof om te doen, maar dan niet in Nederland, nee! Ze vroegen of ik mee wilde gaan naar Ibiza! Okay heel eerlijk… ik heb natuurlijk geen seconden getwijfeld en zei volmondig, maar natuurlijk wil ik dat! Zo gezegd zo gedaan en een paar maanden later was het dan zover. Met maar 3,5uur slaap ging ik op weg naar schiphol. Wow wat had ik hier enorm zin in zeg!

Eerste zonnestralen op Ibiza

Als je naar Ibiza gaat hoop je maar op 1 ding, mooi weer! En dat was het (nog) niet! Nee, de week voordat ik aankwam was het grauw, grijs, bewolkt en zelfs regen. Optimistisch dat ik was beloofde ik het stel dat ik de zon mee zou nemen. En wat een geluk had ik toch weer… naja bijna dan. Bij aankomst op het vliegveld op Ibiza was het alles behalve zonnig. Maar hoe bizar ook, secondes voordat ik mijn camera erbij haalde en wilde beginnen aan de fotoshoot is de zon niet meer weg geweest en heb ik samen met het toekomstige bruidspaar mogen genieten van twee dagen zon en aantal super toffe locaties.

Ik wil Daantje & Kevin super bedanken voor de twee super toffe dagen en gezelligheid. Ik kijk nu al enorm uit naar hun trouwdag!

Video Ibiza

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf