Loveshoot Parijs

WoW, wat was dit grandioos! Moniek & Jack trouwen in juni en als voorbereiding hierop gingen we samen naar de prachtige stad Parijs voor een grandioze dubbele loveshoot

Samen met mijn lieve vader vetrok ik de ochtend van de loveshoot richting Parijs. Super bijzonder, want mijn vader was nooit dichter bij de Eiffeltoren geweest dan de ringweg rondom Parijs. Je had erbij moeten zijn om te zien hoe fantastisch hij het vond toen hij er recht onder stond, onbetaalbaar! En het geluk dat wij hadden hield niet op, we hadden fantastisch weer en het zonnetje scheen heerlijk!

Half 8 had ik samen met het toekomstige bruidspaar afgesproken onder de Eiffeltoren om vanuit daar te beginnen met de loveshoot. De avond zou geheel in het teken komen te staan van gave foto’s met flitsers en fantastisch omgevingslicht. Viaduc de Passy was zo’n fantastische plek waar je uitzicht had op de Eiffeltoren en ook nog eens alle ruimte had om een super gave shoot neer te zetten. Vanuit daar zijn we vervolgens naar verschillende plekken gegaan in Parijs. Zo ook de Arc de Triomphe en het Louvre.

Kortom een grandioze loveshoot en heel veel mooie momenten!

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf