Loveshoot Parijs

WoW, wat was dit grandioos! Moniek & Jack trouwen in juni en als voorbereiding hierop gingen we samen naar de prachtige stad Parijs voor een grandioze dubbele loveshoot

Samen met mijn lieve vader vetrok ik de ochtend van de loveshoot richting Parijs. Super bijzonder, want mijn vader was nooit dichter bij de Eiffeltoren geweest dan de ringweg rondom Parijs. Je had erbij moeten zijn om te zien hoe fantastisch hij het vond toen hij er recht onder stond, onbetaalbaar! En het geluk dat wij hadden hield niet op, we hadden fantastisch weer en het zonnetje scheen heerlijk!

Half 8 had ik samen met het toekomstige bruidspaar afgesproken onder de Eiffeltoren om vanuit daar te beginnen met de loveshoot. De avond zou geheel in het teken komen te staan van gave foto’s met flitsers en fantastisch omgevingslicht. Viaduc de Passy was zo’n fantastische plek waar je uitzicht had op de Eiffeltoren en ook nog eens alle ruimte had om een super gave shoot neer te zetten. Vanuit daar zijn we vervolgens naar verschillende plekken gegaan in Parijs. Zo ook de Arc de Triomphe en het Louvre.

Kortom een grandioze loveshoot en heel veel mooie momenten!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf