Loveshoot

270

 • Loveshoot van 1,5 uur
 • Op locatie naar keuze
 • Alle bewerkte foto's in een online beveiligde galerij
Boek nu

Loveshoot Pakket

460Meest gekozen!

 • Loveshoot van 2 uur
 • Op locatie naar keuze
 • Alle bewerkte foto's in een online beveiligde galerij
 • Luxe foto album 20 x 20 cm 30 pagina's
Boek nu

Loveshoot Buitenland

675Compleet vanaf

 • Land naar keuze
 • Loveshoot in de ochtend
 • Loveshoot in de avond met de ondergaande zon
 • ALLE BEWERKTE FOTO'S IN EEN ONLINE BEVEILIGDE GALERIJ
 • LUXE FOTO ALBUM 20x20CM 30 PAGINA'S
Boek nu

Loveshoots

 

Willen jullie professionele foto’s van elkaar in plaats van een korrelige selfie. Willen jullie de echte emoties en de super leuke momenten laten vastleggen? Kies dan voor een gezellige loveshoot samen met jouw geliefde. Een gave fotoshoot waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Kies een locatie waar jullie romantiek perfect tot zijn recht komt. Misschien hebben jullie wel een locatie die een bijzondere plek in jullie hart inneemt. De plaats waar hij je ten huwelijk vroeg of het romantische oude straatje waar jullie elkaar voor het eerst kusten. Deze locaties resulteren gegarandeerd in dromerige foto’s waar de verliefdheid vanaf spat.

Dé Loveshoot

Samen spreken we een tijd en plek af voor jullie loveshoot. Wat ik het belangrijkste vind is dat jullie veel plezier hebben en volledig op jullie gemak zijn. Ik neem dan ook ruim de tijd voor deze fotosessie. In ongeveer anderhalf uur schiet ik romantische foto’s van jullie in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Naderhand kunnen jullie alle foto’s bekijken op origineel formaat in een persoonlijke beveiligde web gallery. Via deze gallery kunnen jullie de foto’s gemakkelijk downloaden en/of delen met jullie familie en vrienden.

Loveshoot in het buitenland – L’amour toujours

Parijs is met zijn smalle straatjes, knusse bistro’s en en fonkelende lichtjes met recht de stad van de liefde. Een prachtige plek om jullie liefde echt te laten stralen. Ik leg jullie graag vast in deze sprookjesachtige omgeving, of het nou Parijs, Ibiza of Barcelona is. Een prachtig kerst- of valentijnscadeau! Het programma voor de loveshoots in buitenlandse steden ziet er iets anders uit dan normaal. Tijdens deze fotoshoot doen we twee sessies op een dag. Een sessie vindt plaats tijdens het ochtendgloren en eentje in de mysterieuze schemering, omdat het licht dan op zijn allermooist is. Beide momenten duren ongeveer anderhalf uur. Een prachtige manier om jullie samen vast te leggen op meerdere locaties, op verschillende momenten van de dag. Hebben jullie interesse om samen met mij fantastische foto’s te maken in het buitenland? Neem dan contact met mij op en we gaan er iets fantastisch van maken!

Gaan jullie binnenkort op vakantie of lekker een toffe citytrip naar het buitenland? Dan is een loveshoot in het buitenland echt super gaaf! Waarom een destination loveshoot zo gaaf is? Omdat het toch wel iets magisch heeft, een fotoshoot in het buitenland. Ook gaan we niet één keer op pad, nee bij een loveshoot in het buitenland gaan we zelfs twee keer op pad. De eerste shoot in de ochtend en de tweede in de avondzon. Ook ontvang je bij deze loveshoot standaard een luxe fotoalbum waar al jullie mooiste momenten van de fotoshoot in komen te staan. Ik mocht al naar verschillende landen af reizen zoals Barcelona, Ibiza en Parijs. Waar gaan jullie naartoe?

Ook perfect als voorbereiding op jullie trouwdag

Om ervoor te zorgen dat jullie op de foto’s van jullie grote dag stralen als nooit te voren is het een tof idee om een loveshoot te boeken. Niet voor niets wordt dit ook wel een pre-weddingshoot genoemd. Deze fotosessie levert niet alleen prachtige plaatjes op, maar is ook een uitgelezen kans om alvast te wennen aan de camera en mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Het belangrijkste is dat jullie vooral lekker fun hebben, want dat zie je terug op de geschoten foto’s. Bovendien zijn de foto’s prachtig materiaal om te gebruiken als details voor jullie bruiloft. Gebruik er bijvoorbeeld een voor jullie trouwkaart of safe the date-kaart.

Prijzen Loveshoot

Wil je samen met jouw grote liefde een onvergetelijke dag en een ongedwongen fotoshoot? Bij het “All the way – pakket” ontvangen jullie 50% korting. Gaan jullie niet trouwen en willen jullie samen de liefde vieren? Dan kost deze fotoshoot €270,-. Bij de fotoshoot ontvang je alle geselecteerde en bewerkte foto’s in een eigen persoonlijke gallery waar je al jullie momenten terug kunt bekijken en makkelijk kan downloaden. Ook kun je de loveshoot nog specialer maken door te kiezen voor een luxe fotoalbum met de foto’s van jullie loveshoot.

Huwelijksaanzoek

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? Ssst vertel niet dat je dit gelezen hebt. Je kunt de loveshoot namelijk ook boeken bij je huwelijksaanzoek? Neem contact op voor de mogelijkheden en dan maken we van jouw originele huwelijksaanzoek een blijvende herinnering.

Plan snel een datum

Wil jij jouw vriend of vriendin verrassen met dit originele cadeau of hebben jullie net de datum van jullie huwelijk vastgezet? Plan dan nu snel een afspraak in voor deze bijzondere fotosessie.

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf