Masters Bruidsfotografie award

Voor mij als bruidsfotograaf is het vastleggen van een bruiloft meer dan alleen het fotograferen van een bruidspaar. Hoe tof als dit wordt bekroond met een award!

Elk moment van een trouwdag ben ik opzoek naar context, een verhaal, een moment wat bijdraagt aan de bruiloft. Het moment dat mijn geweldige bruid Ina de make-up in ging was zo’n moment waardat er veel gebeurde. Mijn ogen vielen meteen op het nichtje van de bruid. Dit valt niet te timen, dit is rustig wachten totdat hét moment plaatsvind. En het gebeurde! Zowel de visagist als het nichtje deden beiden dezelfde handeling! Hoe tof!

Ik ben echt super blij met de “Masters of Dutch wedding Photography Award”. Totaal onverwacht en ook van harte gefeliciteerd aan alle collega’s die ook een Award hebben mogen winnen.

Masters of dutch wedding Award winnaar

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf