Mentoring ToGo – voor fotografen

Als ondernemende fotograaf loop je tegen een hoop dingen aan. En bij wie moet je dan terecht om je op de juiste weg te helpen? Dan help ik je graag verder. De FLEXMI Mentoring ToGo is bedoeld om jou op weg te helpen. Niet meer vast te zitten met de dingen waar je tegenaan loopt. Geen workshops waar je naartoe moet of lange mentor sessies terwijl je vraag misschien maar kort is. Je zou het haast een vliegende start kunnen noemen.

Onderwerpen waarmee je zoal bij mij voor terecht kunt…

Je kunt met elke vraag bij mij terecht, elk probleem waar je tegenaan loopt of net dat ene extra duwtje in de goede richting. Wil je bijvoorbeeld meer boekingen alleen zie je even niet meer hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Of ben je niet blij met je foto’s en wil je graag een kritische blik op je foto’s met juiste tips waar je echt wat aan hebt? Of heb je het gevoel dat je website niet doet wat hij zou moeten doen, meer boekingen? Dit zijn een zomaar paar onderwerpen waar je bij mij mee terecht voor kunt.

Prijzen & Info

De mentor sessies zijn per blokken van 2 uur te boeken en aan de hand van dat gene wat je graag wilt leren of wilt verbeteren uit te breiden per blok. Een sessie van twee uur kost €190,- ex. btw.

Voordat je definitief de mentor sessie gaat boeken hebben we eerst vrijblijvend contact over wat je graag wilt verbeteren of waar je tegenaan loopt. Misschien is je vraag wel zo kort dat ik hem dan al kan beantwoorden 😉 Zo kunnen we samen kijken of ik jou verder kan helpen je bedrijf en/of fotografie nog sterker in de markt te zetten. Ook kunnen we dan meteen inschatten hoeveel blokken je eventueel nodig zou hebben.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Waarom wil jij graag een Mentoring ToGo sessie boeken, wat wil je verbeteren?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf