Styled Huwelijksaanzoek

Zoals jullie al hebben kunnen lezen op mijn facebook page, was dit huwelijksaanzoek echt fantastisch. Een compleet gestylde setting met grote love letters, een chesterfield en diverse attributen als aankleding en al. Dit was een aanzoek zoals het hoort mannen 😉

Een tijdje terug ontving ik van Mariëlle Bouw-Koller een appje of ik 15 juni nog beschikbaar was. Elke keer weer als ik een berichtje ontvang van Tintelend Trouwen dan weet ik dat het iets heel gaafs is! En trust me, dat was het ook! Mariëlle had namelijk een gestyld huwelijksaanzoek in de planning staan. En niet zomaar gestyled… Nee het strand bij het Henschotermeer in Woudenberg zou helemaal aangekleed worden door Te Leuk Trouwen, met een chesterfield, gave props verspreid over verschillende picknicktafels en een geweldig “pad van de liefde” verlicht met lampjes, kortom FANTASTISCH.

Wanneer je dan zo je best doet om er wat moois van te maken is het natuurlijk zonde als je dit niet vastlegt op de gevoelige plaat :). Naast mij had Mariëlle van Tintelend Trouwen daarom ook videograaf Jan Persoon benaderd om het huwelijksaanzoek op video vast te leggen.

Het normaal al prachtige strand werd in korte tijd omgetoverd tot een waar sprookje. Echt aan alles was gedacht! Het complete huwlijksaanzoek-team werd al super enthousiast en zelfs de spanning begon bij ons op te lopen. Hoe zal het straks gaan…?

Daar was Dennis die ruim op tijd aangekomen was op locatie om te kijken hoe alles eraan toe ging. Zenuwachtig? Een beetje, maar dit werd met de minuut steeds erger naarmate de tijd dat zijn aanstaande Marielle zou ariveren naderde. Nog snel even een team-groepsfoto en wij waren er klaar voor.

Ineens horen we Dennis zeggen; daar komt ze! En wij als een gek rennen, want ze was te vroeg… Rennend kregen wij via de radio’s (walkie-talkie’s) te horen “grapje”! Okay wij stonden op scherp en namen toch maar onze posities in. De spanning nam toe en via de radio’s werden er grapjes gemaakt van “just say yes”, vinden jullie het ook zo spannend…. Jan Persoon die alles vast legde op video en op een afstandje het pad in de gaten hield waar Marielle tevoorschijn zou komen.

Het huwelijksaanzoek

Snif, snik en voetstappen die van achter de bomen steeds dichterbij kwamen. Daar kwam ze aan. Na het eerste briefje had Marielle al door waarvoor ze naar het meer was gelokt. Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Met 60km/u rende ik overal heen en weer en wist ik geen moment te missen 😉 Neefjes en nichtjes die ineens vanuit het bos kwamen rennen, met allemaal een bloemetje in hun hand, dat later een compleet boeket zou vormen. De brug waar in de verte Dennis tevoorschijn kwam. En dan het spannende moment “het huwelijksaanzoek“. Tranen (myself included) en een paar hele mooie woorden waarin hij omschrijft wat hij voor haar voelt zei Marielle volmondig “JA”. WoW kippenvel!

Eerst nog niks doorhebbend zag Marielle ineens in haar ooghoeken dat de hele familie, die zich ook verdekt opgesteld had en alles vanaf een afstandje hebben bekeken, kwam aanlopen. Emotioneel, ontroerend en heel bijzonder om mee te maken.

Voor alle Mannen: wil jij je vriendin, je maatje, de liefde van je leven ten huwelijk vragen? Neem dan een voorbeeld aan Dennis die het op een wel heel bijzondere manier deed!

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf