Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Elke trouwdag beleef ik weer anders als bruidsfotograaf. Heeft een bruiloft veel emotie, gezellige chaos of mooie momenten? Het is altijd weer afwachten. De bruiloft van Henrice & Leenard had het allemaal. Ik heb nog steeds buikpijn van het lachen. Wat was het gezellig!

En hoe gaaf om iets speciaals voor oma te doen omdat zij niet bij de ceremonie aanwezig kon zijn. Waarom gaan we er dan gewoon niet even langs? Ja waarom eigenlijk niet. En wat vond oma het mooi!

Hieronder een preview van de trouwdag van het kersverse echtpaar!

Trouwleveranciers:
Trouwlocatie: 
Hoeve Sparrendam Trouwjurk: De Bruidstuin Elburg Trouwpak: Jac Hensen Veenendaal


Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf