Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Elke trouwdag beleef ik weer anders als bruidsfotograaf. Heeft een bruiloft veel emotie, gezellige chaos of mooie momenten? Het is altijd weer afwachten. De bruiloft van Henrice & Leenard had het allemaal. Ik heb nog steeds buikpijn van het lachen. Wat was het gezellig!

En hoe gaaf om iets speciaals voor oma te doen omdat zij niet bij de ceremonie aanwezig kon zijn. Waarom gaan we er dan gewoon niet even langs? Ja waarom eigenlijk niet. En wat vond oma het mooi!

Hieronder een preview van de trouwdag van het kersverse echtpaar!

Trouwleveranciers:
Trouwlocatie: 
Hoeve Sparrendam Trouwjurk: De Bruidstuin Elburg Trouwpak: Jac Hensen Veenendaal


Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf