Trouwen in Culemborg

Trouwleveranciers:
WeddingplannerInge Peters Rit BandThe Big Swingers Styling: TeLeukTrouwen TrouwlocatieDe Gelderlandfabriek


Hoe hebben jullie FLEXMI gevonden?
Via mijn werkzaamheden in de trouwwereld, kende ik FLEXMI al en de stijl van fotografie sprak ons zeer aan!

Hoe was het eerste contact met Sander?
Alsof het een vriend is! Zo hartelijk, gezellig, duidelijk, we voelden ons meteen op ons gemak, en hoefde geen seconde na te denken over de keuze om Sander te boeken

Wat trok jullie zo aan in de stijl van FLEXMI?
Vooral het ’niet gestylde’, we houden niet zo van de statieportretten, we waren juist op zoek naar iemand die momenten vastlegd, niet naar gecreeerde momenten, en dat kan Sander als de beste. Onze dag vierden wij in een donkere ruimte, we waren op zoek naar de flitskoning van Nederland, en die hebben we gevonden!

Hoe was het contact met sander voorafgaand aan jullie bruiloft?
Super fijn, ook al was het contact vanaf het begin af aan al goed, naarmate de bruiloft dichterbij kwam, groeide het contact, Sander leeft met je mee naar de dag toe en neemt zorgen weg waar nodig!

Hoe hebben jullie sander en zijn second shooter ervaren op jullie trouwdag?
Als twee vrienden die gewoon aanwezig waren en ’toevallig’ een camera in hun hand hadden 🙂 Op sommige momenten hadden we niet eens door dat ze aanwezig waren.

Wat is echt bij jullie gebleven aan jullie bruidsfotograaf?
De gezelligheid, het lachen gieren brullen! Hij stelde ons gerust, maar stond ook gewoon met ons mee te feesten!

Wat was het mooiste moment van de dag voor jullie?
Pfff… lastig… de hele dag was 1 grote rollercoaster, van het aankleden, tot de shoot, tot het diner, tot de ceremonie, tot de borrel en tot het feest…

Toen jullie de foto’s ontvingen, wat was jullie eerste reactie?
Haha, heb je ff? Ik denk dat we wel 1000x wow, wow wow hebben geroepen, soms even stil van verbazing hoe mooi het was, tranen van emotie, en dankbaar dat onze dag nog mooier is vastgelegd dan we van te voren hadden durven hopen.

Hebben jullie zelf nog wat met de foto’s gedaan (Gedeeld met familie, vrienden, afgedrukt…)?
Ctr-Alt-Del hahaha, neeee tuurlijk niet, we hebben ze eerst zelf nog wel honderden keren bekeken, avondjes georganiseerd voor de meest intimi om samen met ons de foto’s te bekijken omdat we de reacties van deze mensen wilden zien. Daarna pas gedeeld met ouders, en vrienden, die zijn ze nu aan het sorteren en afdrukken!

FLEXMI op jullie bruiloft; gast of fotograaf?
Als gast, met ’toevallig’ een fototoestel in zijn handen, die werkelijk waar de hele dag bij ons in de buurt was, maar waar we niks van gemerkt hebben, zelfs zo erg dat we bij het bekijken van de foto’s dachten, huh…. was Sander toen ook bij ons?

FLEXMI aan anderen aanbevelen? Zo ja, waarom?
10000% YES! Waarom? Check zijn foto’s, dan weet je genoeg! Gooi daar nog een berg enthousiasme en liefde bovenop… dat gun je ieder bruidspaar toch?

Hebben jullie nog verbeterpunten voor mij?
Helemaal niets! Blijf zoals je bent, want we gunnen iedereen zo’n topper!

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf