Trouwen in de zomer

De samenwerking met Sander verliep van begin tot eind geweldig! Hij is enthousiast, denkt goed mee en komt met praktische oplossingen!

Het was slecht weer tijdens onze bruiloft en zelf houd hij dan in de gaten wat het beste tijdstip is om foto’s te maken en waar. Hierdoor hebben we toch super gave foto’s buiten. In het begin voelden we ons nog ongemakkelijk voor de camera maar door de gezelligheid van Sander en Daniel hebben we de rest van de dag nauwelijks gemerkt dat er zoveel gave foto’s zijn gemaakt. En het resultaat is echt fantastisch!!!

Van alle gasten kregen we ook te horen dat ze zo gezellig waren en het leek wel of ze er gewoon zelf bij hoorde als gast.


Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf