Trouwen in het Buitenland

Samen met een geweldig team vlogen wij naar het buitenland voor een grandioos gezellige bruiloft. De bruiloft van Niels & Nathalie is er één om nooit te vergeten.

Trouwen in het buitenland | Portugal

Jaren van voorbereidingen, een leuke loveshoot van te voren ter voorbereiding van hun grote trouwdag. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een onvergetelijke reis. En onvergetelijk was het. Wauw! Samen met het bruidspaar en hun gasten stapten we samen op het vliegtuig richting Lissabon. Echt te gek dat je ook vanaf het vliegveld je reis samen begint met het aanstaande bruidspaar. De gezelligheid zat er al goed in! Aangekomen op Lissabon werden we goed verwelkomd met het warme weer! Yes hier deden we het voor.

After wedding shoot Lissabon

Hoe gaaf was dit! Na de bruiloft mochten we gewoon nog een keertje op pad met onze camera’s. En dan nu voor een hele toffe after wedding shoot in Lissabon. Pittig was het wel, want het was namelijk een goede 39 graden. Maar wij doen alles voor de foto en het bruidspaar ook. Want wat was het gaaf en wat hebben ze het goed gedaan. Want ook model staan in deze hitte is niet niks 🙂

Hierbij alvast een kleine preview van ons avontuur in Portugal.


Trouwleveranciers
Fotografie:
FLEXMI fotografie | Videografie: Jan Persoon Videografie | Styling: Perplexz | Make-up & haar: Bruid en beauty Nederland

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf