Trouwen in het Buitenland

Portugal

Samen met een geweldig team vlogen wij naar het buitenland voor een grandioos gezellige bruiloft. De bruiloft van Niels & Nathalie is er één om nooit te vergeten.

Trouwen in Portugal

Jaren van voorbereidingen, een leuke loveshoot van te voren ter voorbereiding van hun grote trouwdag. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een onvergetelijke reis. En onvergetelijk was het. Wauw!

After wedding shoot Lissabon

Hoe gaaf was dit! Na de bruiloft mochten we gewoon nog een keertje op pad met onze camera’s. En dan nu voor een hele toffe after wedding shoot in Lissabon. Pittig was het wel, want het was namelijk een goede 39 graden. Maar wij doen alles voor de foto en het bruidspaar ook. Want wat was het gaaf en wat hebben ze het goed gedaan. Want ook model staan in deze hitte is niet niks 🙂

Hierbij alvast een kleine preview van ons avontuur in Portugal.


Trouwleveranciers
Fotografie:
FLEXMI fotografie | Videografie: Jan Persoon Videografie | Styling: Perplexz | Make-up & haar: Bruid en beauty Nederland

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: