Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Vier dagen lang genoot ik bovenop de berg van het geweldige uitzicht, lieve gasten en een perfect geregelde bruiloft! Wauw wat was het mooi. Wat ik enorm leuk vond aan de locatie is, dat ik de locatie al kende. Ik was er nog nooit geweest maar toch kende ik het. In de winter periode heb ik namelijk een “Ik vertrek” tv marathon gehouden. De trouwlocatie “Villa Atalanta” kende ik dus daarvan. Hoe leuk!

Gaan jullie nou ook trouwen in het buitenland of misschien wel in nederland? Super leuk, wij zijn er graag bij 😉

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het voorjaar

Twee jaar eerder boekte het bruidspaar mij al! Ze wisten het zeker “Wij willen jou als onze fotograaf”.

Bekijk deze reportage

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf