Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Waarom zou je trouwen in de zomer als het ook in de winter kan? En al helemaal als je een fantastische trouwlocatie hebt gevonden waar je helemaal niet naar buiten hoeft te gaan. Al ruim voordat de dag begon waren wij aanwezig op de locatie toen Franjo binnen kwam. Zo relaxed en zonder zenuwen. Heerlijk als je zo je trouwdag kunt beginnen. En zo ging het eigenlijk de hele dag door. Heel ontspannen en vol met mooie momenten met de daggasten.

Met de rust was het rond het avondfeest echt gedaan. Want toen ging het los. Mede dankzij de geweldige DJ (één van mijn favorieten) en uiteraard de gezellige gasten ging het tot het laatste uurtje helemaal los. En daar waren ineens wc-rollen. Vanuit het niets doken ineens tientallen wc-rollen op en werden rondom het bruidspaar gewikkeld. Fantastisch!!

Cynthia & Franjo, wij hebben enorm genoten van jullie mooie bruiloft en we voelen ons vereerd dat wij een herinnering hebben mogen maken voor later. 

Trouwleveranciers:
Trouwlocatie:
Klooster Bethlehem Bruidfotograaf: FLEXMI fotografie DJ: HuwelijkDJ.com


Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf