Workshop flitstechniek

Voor alle bruidsfotografen die meer uit hun fotografie willen halen!

Bruidsfotograaf klooster bethlehem

Je wilt nog meer uit je fotografie halen en dit wil je gaan bereiken met flitsers. Je hebt alleen nog geen idee van alle mogelijkheden, instellingen en toepassingen van je flitsers! Dan heb ik goed nieuws. Met deze workshop flitstechniek ga ik ervoor zorgen dat je met een dosis inspiratie en met de kennis van flitsers naar buiten gaat wat jouw fotografie naar een volgend niveau zal gaan brengen.

Het zou toch super fijn zijn als je elke situatie naar je eigen hand kan zetten. Ga je fotograferen op een locatie die eigenlijk nogal saai oogt en niet echt het gewenste sfeertje heeft? In deze flitstechniek workshop leg ik uit hoe je van deze situaties sfeervolle en gave foto’s kan gaan maken.

Wat gaan we allemaal behandelen?

Tijdens de workshop flitstechniek ga ik jullie laten zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Hoe je met 1 flitser een WoW foto kan maken, en hoe je met 3 flitsers de openingsdans als geen ander kan vastleggen.  Heb je nog geen flitsers, zenders en hulpmiddelen? Geen probleem ik zal je begeleiden om in de juiste uitrusting te gaan investeren.

Ook zullen we door mijn foto’s heenlopen. Hier zal ik gaan uitleggen hoe en waarom ik de foto zo geschoten heb. Welke flitsers, welke instellingen en waar ik allemaal rekening mee heb gehouden.

Onderwerpen die tijdens de workshop flits techniek langs zullen gaan komen:

 • Gebruik maken van Off Camera Flash (OCF)
 • Het instellen van de camera, zender en flitser
 • Creatief omgaan met het plaatsen van je flitsers
 • Van elke setting een WOW-setting maken
 • Omgaan met het MagMod-systeem en het op een juiste manier toepassen
 • Uitleg van de gear die ik gebruik
 • En nog veel meer…

Met 1 bruiloft heb je de workshop terug verdiend!

Al mijn workshops zijn persoonlijk en puur gericht op jou! Zo zul je vol enthousiasme en met een dosis inspiratie naar huis gaan. Na de workshop begeleid ik je nog verder en zal ik je dus ook verder op weg helpen naar een nog betere flitstechniek. Door te investeren in deze workshop zul je langer op de bruiloften aanwezig zijn omdat bruidsparen jouw avond / feestfoto’s zo grandioos vinden dat ze perse willen dat je langer blijft. Zo kun je dus met 1 workshop je investering in 1 klap terug verdienen.

Canon Vs NIKON

Ik ben een echte Canon schieter… Die zijn gewoon the best… toch?! 😉 Nee even zonder dollen, het draait uiteindelijk allemaal om het eind resultaat en hoe je een situatie benaderd en vast legt. Speciaal voor mijn flits workshops heb ik ook flitsers aangeschaft die compatible zijn met NIKON. Dus ook alle NIKON gebruikers kan ik helpen naar “The NeXt Level” – flits foto’s. De flitsers voor Canon & Nikon stel ik uiteraard ter beschikking om uit te proberen voor het geval je deze nog niet hebt, tof hé?!

Investering & Data

Een groepsworkshop kost €327 voor 5uur, de privé workshop duurt 3uur (€397). Bij de 5uur (€597) privé workshop gaan we het geleerde ook in praktijk brengen en zullen we ook nog tijd besteden aan het nabewerken.
*prijzen zijn excl. btw.

 • Groepsworkshops reserveer nu alvast je plek
  Nieuwe data in het najaar. 
 • Privé workshop, vrij in te plannen wanneer het jou uitkomt!

De groepsworkshop wordt gegeven op een mooie chique locatie en jullie worden allemaal voorzien van een frisje, thee, koffie, en een heerlijke luxe lunch! Kortom je gaat na deze workshop naar huis met heel veel nieuwe inzichten en een flinke dosis nieuwe inspiratie.

Wat vonden andere bruidsfotografen:

Marieke Lodder Fotografie:
“Onlangs een 1-op-1 workshop flitstechnieken gevolgd bij Sander! Ik kwam aan als iemand die nog nooit flitsers heeft durven gebruiken en ben weg gegaan met een flinke dosis enthousiasme, ideeën en veel kennis! Nu al zin om al het geleerde toe te passen bij mijn bruiloften! Sander; bedankt voor je hulp, het was het dubbel en dwars waard en ik heb genoten van je enthousiasme!”  

Rianne Lumi Fotografie:
Ik MOET echt een recensie schrijven hoor Sander. Deze workshop vandaag was echt tof! Al een tijdje was ik op zoek naar een goede flitsworkshop waarbij zowel theorie als praktijk aan de orde komt, maar ook het begin (dus het maken van de foto) t/m het einde (de nabewerking)! Ik zag jouw workshop voorbij komen en dat voelde gelijk als dé juiste workshop voor mij. Alles kwam aan bod, iedere vraag die ik had beantwoordde je (en ik snapte je ook nog haha). Niks geen geheimen, gewoon hoppa “here it is”. Super tof! Naast dat je een fijn en leuk mens bent waarbij je je gelijk op je gemak voelt, bewonder ik je ook als bruidsfotograaf. Mooie dingen heb je bereikt in korte tijd. Dus ik ben blij dat ik deze workshop gevolgd heb bij je! Dank je wel! 

Gera Schoonens:
Ik heb de privé workshop flitstechniek gevolgd bij Sander. Super om op deze manier te leren en veel inspiratie op te doen. Sander is heel open, er is alle ruimte voor vragen wat ik zelf erg prettig vind, hierdoor sloot de workshop perfect aan bij mijn leerbehoeften. Ik heb heel veel praktisch tools gekregen, nieuwe mogelijkheden opgedaan en handige tips gekregen waar ik gelijk mee aan de slag ga. De theorie werd gelijk praktisch gemaakt door het toe te passen en je gelijk kan ervaren hoe het werkt. Het is gewoon heel tof om zo door deze professionele en enthousiaste fotograaf geïnspireerd te worden!

Nadache van der Meulen
Een paar weken terug een te gekke workshop flitstechniek bij FLEXMI  gevolgd. Supervet! Ik had nul ervaring op het gebied van flitstechniek, maar ik zag wel de toegevoegde waarde op het gebied van creativiteit wat je kan toevoegen met flitsers. En WOW, na het volgen van de workshop is dit helemaal bevestigd. Sander heeft mij zoveel toffe tips en tricks laten zien waar ik meteen mee aan de slag kan. Helemaal happy met deze workshop en kan het iedereen dan ook zeker aanraden. Thanks Sander.


Deelnemen? Meld je dan hieronder aan voor de workshop!

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Groepsworkshop (najaar) reserveringPrivé workshop (3uur) €397Privé workshop (5uur) €597

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Lees verder:

Trouwen doe je niet alleen

Klooster Bethlehem

Trouwen doe je natuurlijk niet alleen! Zeker niet als je twee toffe kinderen hebben die heel goed door hebben wat er gaat gebeuren. 

Bekijk deze reportage

Gert & Janine

Een sluier met een eigen wil

Wie mij als bruidsfotograaf kent en/of volgt weet dat het bruidspaar in mijn blogs altijd centraal staat. Nu is dat toch een beetje anders? Ik had namelijk te maken met een sterk eigen willetje. En nee het was geen daggast 😉

Bekijk deze reportage

Linda & Jordy

Bruiloft Papa's Beach House

Je hebt een bruiloft en een bruiloft, dit was een BRUILOFT! Let vooral even op de uitroepteken 😉 Wow wat een grandioos toffe trouwdag!

Bekijk deze reportage