Workshop flitstechniek

Bruidsfotograaf klooster bethlehem

Je wilt met jouw bruidsfotografie foto’s afleveren die anders zijn dan anderen en dat wil je doen met flitsers. Alleen heb je nog geen idee van alle mogelijkheden, instellingen en toepassingen. Dan heb ik goed nieuws!

Met deze workshop flitstechniek ga ik ervoor zorgen dat je met een dosis inspiratie en met de kennis van flitsers naar buiten gaat wat jouw fotografie naar een volgend niveau zal gaan brengen.

Het zou toch super fijn zijn als je elke situatie naar je eigen hand kan zetten. Ga je fotograferen op een locatie die eigenlijk nogal saai oogt en niet echt het gewenste sfeertje heeft? In deze flitstechniek workshop leg ik uit hoe je van deze situaties sfeervolle en gave foto’s kan gaan maken. Want het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Wat gaan we allemaal behandelen tijdens de Workshop Flitstechniek?

Tijdens de workshop flitstechniek ga ik jullie laten zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Hoe je met flitsers een WoW foto kan maken, en hoe je met 3 flitsers de openingsdans als geen ander kan vastleggen.

Heb je nog geen flitsers, zenders en hulpmiddelen? Geen probleem ik zal je begeleiden om in de juiste uitrusting te gaan investeren. En dat hoeft niet duur te zijn, trust me!

Ook zullen we door mijn foto’s heen lopen. Hier zal ik gaan uitleggen hoe en waarom ik de foto zo geschoten heb. Welke flitsers, welke instellingen en waar ik allemaal rekening mee heb gehouden.

Onderwerpen die tijdens de workshop flits techniek langs zullen gaan komen:

 • Gebruik maken van Off Camera Flash (OCF)
 • Het instellen van de camera, zender en flitser (Master & Slave)
 • Creatief omgaan met het plaatsen van je flitsers
 • Van elke setting een WOW-setting maken
 • Omgaan met het MagMod-systeem en het op een juiste manier toepassen
 • In welk apparatuur je kunt investeren en vooral ook in wat niet
 • Uitleg van de gear die ik gebruik
 • En nog veel meer…

Met 1 bruiloft heb je de workshop terug verdiend!

Al mijn workshops zijn persoonlijk en puur gericht op jou! Zo zul je vol enthousiasme, kennis en met een dosis inspiratie naar huis gaan. Na de workshop begeleid ik je nog verder en zal ik je dus ook verder op weg helpen naar een nog betere flitstechniek. Door te investeren in deze workshop zul je langer op de bruiloften aanwezig zijn omdat bruidsparen jouw avond / feestfoto’s zo grandioos vinden dat ze perse willen dat je langer blijft. Zo kun je dus met 1 workshop je investering in 1 klap terug verdienen.

Na de workshop flits techniek

Iedereen die bij FLEXMI een workshop heeft gevolgd weet dat het na de workshop nog niet klaar is. Dat het echte oefenen pas echt begint als je thuis bent. Daarom begeleid ik jullie na de workshop ook nog. Ook is er een facebook groep waaraan je toegevoegd wordt en is er zelfs een Whatsapp Spoed groep, voor als je tijdens een shoot of bruiloft snel hulp nodig hebt.

Investering & Data

Een groepsworkshop kost €297 voor 5uur. De privé workshop duurt 3 uur (€397). Alleen theorie
Bij de privé workshop van 5uur (€597) gaan we het geleerde ook in praktijk brengen.
*prijzen zijn excl. btw.

 • Groepsworkshop(s)
  Dinsdag 18 december 10:00 – 15:00 (VOL)
  Maandag 28 januari 10:00 – 15:00 (VOL)
  Maandag 18 februari 10:00 – 15:00
 • Privé workshop
  Vrij in te plannen wanneer het jou uitkomt!

De groepsworkshop wordt gegeven bij mij thuis in de studio en jullie worden allemaal voorzien van een frisje, thee, koffie, en een heerlijke luxe lunch! Kortom je gaat na het volgen van deze workshop naar huis met heel veel nieuwe inzichten en een flinke dosis nieuwe inspiratie.

↓ Deelnemen? Meld je dan hieronder aan voor de workshop! ↓

Wat vonden andere bruidsfotografen:

Marieke Lodder Fotografie:
“Onlangs een 1-op-1 workshop flitstechnieken gevolgd bij Sander! Ik kwam aan als iemand die nog nooit flitsers heeft durven gebruiken en ben weg gegaan met een flinke dosis enthousiasme, ideeën en veel kennis! Nu al zin om al het geleerde toe te passen bij mijn bruiloften! Sander; bedankt voor je hulp, het was het dubbel en dwars waard en ik heb genoten van je enthousiasme!” 

Nadache van der Meulen
Een paar weken terug een te gekke workshop flitstechniek bij FLEXMI  gevolgd. Supervet! Ik had nul ervaring op het gebied van flitstechniek, maar ik zag wel de toegevoegde waarde op het gebied van creativiteit wat je kan toevoegen met flitsers. En WOW, na het volgen van de workshop is dit helemaal bevestigd. Sander heeft mij zoveel toffe tips en tricks laten zien waar ik meteen mee aan de slag kan. Helemaal happy met deze workshop en kan het iedereen dan ook zeker aanraden. Thanks Sander.

Nathalie Moors
Tot voor kort had ik een haat-liefdeverhouding met mijn flitsers. Ik hoopte dat een 1-1-workshop flitstechniek bij Sander hier verandering in kon brengen. Wel, ik was vanaf de eerste minuut overtuigd dat dit was waar ik al een tijd naar zocht. In een relaxte sfeer en vol enthousiasme reikte hij duidelijke, inzetbare tips aan. Deze workshop heeft mij geïnspireerd, nieuwsgierig gemaakt en gemotiveerd om met mijn flitsers aan de slag te gaan. Sander, super super super bedankt!


Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres (verplicht)

E-mail (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Groepsworkshop flits - 18 februari €297Privé workshop flits (3uur) €397Privé workshop flits (5uur) €597

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf