Workshop flitstechniek

bruidegom die roken

Je wilt met jouw bruidsfotografie foto’s afleveren die anders zijn dan anderen en dat wil je doen met flitsers. Alleen heb je nog geen idee van alle mogelijkheden, instellingen en toepassingen. Dan heb ik goed nieuws!

Met deze workshop flitstechniek ga ik ervoor zorgen dat je met een dosis inspiratie en met de kennis van flitsers naar buiten gaat wat jouw fotografie naar een volgend niveau zal gaan brengen.

Het zou toch super fijn zijn als je elke situatie naar je eigen hand kan zetten. Ga je fotograferen op een locatie die eigenlijk nogal saai oogt en niet echt het gewenste sfeertje heeft? In deze flitstechniek workshop leg ik uit hoe je van deze situaties sfeervolle en gave foto’s kan gaan maken. Want het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Ook voor daglicht fotografen

De workshop is zo ingericht dat de tips, tricks en tools meteen toepasbaar zijn op je eigen stijl. Zo ook voor de daglicht fotografen die graag gebruik maken van natuurlijk licht. Soms ontkom je er niet aan om er flitsers bij te pakken. En ook dan is deze workshop echt wat voor jou omdat het geleerde in je eigen stijl toe te passen is.

Wat gaan we allemaal behandelen tijdens de Workshop Flitstechniek?

Tijdens de workshop flitstechniek ga ik jullie laten zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Hoe je met enkele flitsers een WAUW foto kan maken, en hoe je met 3 flitsers de openingsdans als geen ander kan vastleggen.

Heb je nog geen flitsers, zenders en hulpmiddelen? Geen probleem ik zal je begeleiden om in de juiste uitrusting te gaan investeren. En dat hoeft niet duur te zijn, trust me!

Ook zullen we door mijn foto’s heen lopen. Hier zal ik gaan uitleggen hoe en waarom ik de foto zo geschoten heb. Welke flitsers, welke instellingen en waar ik allemaal rekening mee heb gehouden.

Onderwerpen die tijdens de workshop flits techniek langs zullen gaan komen:

 • Gebruik maken van Off Camera Flash (OCF)
 • Het instellen van de camera, zender en flitser (Master & Slave)
 • Creatief omgaan met het plaatsen van je flitsers
 • Van elke setting een WAUW-setting maken
 • Omgaan met het MagMod-systeem en het op een juiste manier toepassen
 • In welk apparatuur je kunt investeren en vooral ook; in wat niet
 • Uitleg van de gear die ik gebruik
 • En nog veel meer…

Met 1 bruiloft heb je de workshop terug verdiend!

Al mijn workshops zijn persoonlijk en puur gericht op jou! Zo zul je vol enthousiasme, kennis en met een dosis inspiratie naar huis gaan. Na de workshop begeleid ik je nog verder en zal ik je dus ook verder op weg helpen naar een nog betere flitstechniek. Door te investeren in deze workshop zul je langer op de bruiloften aanwezig zijn omdat bruidsparen jouw avond / feestfoto’s zo grandioos vinden dat ze perse willen dat je langer blijft. Zo kun je dus met 1 workshop je investering in 1 klap terug verdienen.

230+ fotografen gingen je al voor

Na de workshop flits techniek

Iedereen die bij FLEXMI een workshop heeft gevolgd weet dat het na de workshop nog niet klaar is. Dat het echte oefenen pas echt begint als je thuis bent. Daarom begeleid ik je na de workshop ook nog. Ook is er een facebook groep waaraan je toegevoegd wordt. Hier kun je met al je vragen over flitsers en je gemaakte foto’s terecht. In deze groep zal ik jullie dus ook nog verder begeleiden. Ook is er zelfs een Whatsapp Spoed groep, voor als je tijdens een shoot of bruiloft snel flits hulp nodig hebt.

Bruidsfotograaf flits workshop

Investering & Data

Een groepsworkshop kost €347 voor 6 uur (theorie + praktijk).
De privé workshop duurt 5 uur. Bij de privé workshop van 5 uur (€597) gaan we het geleerde ook in praktijk brengen.
*prijzen zijn excl. btw.

Groepsworkshop(s) (theorie + praktijk)

De groepsworkshops worden gehouden volgens de huidige corona richtlijnen.

 • Donderdag 4 februari 10:00 – 16:00 (VOL)
 • Dinsdag 9 februari 2021 10:00 – 16:00 (VOL)
 • Dinsdag 2 maart 2021 10:00 – 16:00
 • Dinsdag 23 maart 10:00 – 16:00

Privé workshop Vrij in te plannen wanneer het jou uitkomt!

 • Workshop van 5uur (€597) theorie + praktijk.

De groepsworkshop wordt gegeven bij mij thuis op kantoor (gemeente Altena) en jullie worden allemaal voorzien van een frisje, thee en/of koffie, en een heerlijke lunch! Kortom je gaat na het volgen van deze workshop naar huis met heel veel nieuwe inzichten en een flinke dosis nieuwe inspiratie.


Wat vonden andere bruidsfotografen:

Flitsworkshop

Marieke Lodder Fotografie:
“Onlangs een 1-op-1 workshop flitstechnieken gevolgd bij Sander! Ik kwam aan als iemand die nog nooit flitsers heeft durven gebruiken en ben weg gegaan met een flinke dosis enthousiasme, ideeën en veel kennis! Nu al zin om al het geleerde toe te passen bij mijn bruiloften! Sander; bedankt voor je hulp, het was het dubbel en dwars waard en ik heb genoten van je enthousiasme!”

Nadache van der Meulen
Een paar weken terug een te gekke workshop flitstechniek bij FLEXMI  gevolgd. Supervet! Ik had nul ervaring op het gebied van flitstechniek, maar ik zag wel de toegevoegde waarde op het gebied van creativiteit wat je kan toevoegen met flitsers. En WOW, na het volgen van de workshop is dit helemaal bevestigd. Sander heeft mij zoveel toffe tips en tricks laten zien waar ik meteen mee aan de slag kan. Helemaal happy met deze workshop en kan het iedereen dan ook zeker aanraden. Thanks Sander.

Nathalie Moors
Tot voor kort had ik een haat-liefdeverhouding met mijn flitsers. Ik hoopte dat een 1-1-workshop flitstechniek bij Sander hier verandering in kon brengen. Wel, ik was vanaf de eerste minuut overtuigd dat dit was waar ik al een tijd naar zocht. In een relaxte sfeer en vol enthousiasme reikte hij duidelijke, inzetbare tips aan. Deze workshop heeft mij geïnspireerd, nieuwsgierig gemaakt en gemotiveerd om met mijn flitsers aan de slag te gaan. Sander, super super super bedankt!

Marlon Marsman
Afgelopen maandag de flits workshop gevolgd en na afloop vol energie en enthousiasme naar huis gereden! Heel praktijkgericht en ook na de workshop voldoende ruimte voor vragen (via o.a. besloten Facebook groep en WhatsApp groep). Wat mij betreft een aanrader!

Michelle Krassenburg
Te gek was de Flitsworkshop! Sander legt helder en duidelijk uit en in de middag was er ook gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik zeg een aanrader!

Annemarie Rikkers- Van Heijningen
Sander is een fijne kerel die heel enthousiast kan vertellen over flitsfotografie. Het werkt gewoon aanstekelijk! Hij geeft hele praktische, bruikbare tips, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Kan zijn workshop aan iedereen die meer wil leren over flitsen helemaal aanraden!

Marilyn Hansum
Vandaag de workshop flitstechnieken gevolgd bij FLEXMI. Aan het begin van de dag wist ik vrijwel niets over flitsen, maar stap voor stap ging er een wereld voor me open. Er is een ontspannen sfeer, genoeg interactie en de workshop zit echt goed in elkaar. Zeker een aanrader om deze workshop te volgen! Ik ging met een hoofd vol nieuwe ideeën en inzichten de deur weer uit en heb genoten van vandaag, bedankt Sander! ??


Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Postcode (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

06-nummer (verplicht)

Voor welke workshop zou jij je graag in willen schrijven?
Groepsworkshop - 2 mrt €347Groepsworkshop - 23 mrt €347Privé workshop (5uur) €597

Hoe heb je mij gevonden?

Wat is je Instagram account?

Wat is jouw motivatie om aan deze workshop deel te nemen?

Reservering is definitief na ontvangst van jouw betaling, refund niet mogelijk.

The FLEXMI Tony’s Chocolonely reep

Yessss jij hebt het tot onderaan deze pagina weten te halen. En dus weet jij nu ook als eerste dat je bij het volgen van mijn workshop een heerlijke Special edition FLEXMI chocolade reep krijgt. Niet als omkoop materiaal, nee zeker niet! Juist als een knipoog voor iets wat ik in de workshop ga vertellen. Maak er ook geen collectors item van, daar zijn ze veel te lekker voor 😉

Tonys Chocolonely FLEXMI chocolade reep met een eigen wikkel

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Real Weddings

Award winning bruidsfotograaf