Bruidsfotograaf | FLEXMI

Ontspannen - Oog voor detail - Pure emoties

 

Een bruiloft draait in mijn ogen om familie en emoties. Het is mijn missie als enthousiaste bruidsfotograaf om deze spontane momenten vast te leggen, zonder iets in scene te zetten.

De waterige ogen van een opa bij het zien van zijn kleindochter, die bibberige zenuwen bij het aantrekken van de jurk, de uitgelaten eerste danspassen op jullie feest en het losse mannengezelschap dat zich proostend voorbereidt op het huwelijkse leven. Dit soort ongeremde emoties vormen een prachtige collage van jullie speciale dag. Ik leg deze mooie momenten graag vast, zodat jullie nog jaren van jullie trouwdag kunnen nagenieten.

Twee bruidsfotografen

Wow dat is een luxe! Ik (Sander) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Nee! Met twee professionele bruidsfotografen kunnen wij nog meer speciale en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. En goed nieuws, bij FLEXMI krijg je bij het “All the Way” pakket er een tweede fotograaf standaard gratis bij!

Wij zorgen dat we als ‘fly on the wall’ alle speciale momenten vastleg, zodat deze bijzondere herinneringen nog vaak opnieuw beleefd kunnen worden. We zijn op de juiste momenten op de juiste plaats zodat alle momenten van jullie trouwdag terugkomen in jullie trouwreportage en trouwalbum.

Als bruidsfotograaf doen we er alles aan om alle intieme en levendige momenten vast te leggen die de sfeer van jullie bruiloft perfect weergeven!

De trouwfoto’s hebben alle verwachtingen overtroffen.
Linda & Jordy

Wat krijgen jullie?

  • Niet één maar twee bruidsfotografen (second shooter) *gratis bij het “All the way” pakket
  • Binnen 6 weken al jullie mooiste trouwfoto’s in een online galerij (circa 500 foto’s)
  • Een mooie slideshow van jullie trouwdag
  • Een mooie luxe trouwalbum *optioneel
  • Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen te bespreken
  • Sander van Mierlo als bruidsfotograaf op jullie trouwdag

Tarieven trouwreportages

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven.

Als jullie een trouwreportage bij FLEXMI boeken, zijn jullie ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Jullie hoeven niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten.
In al mijn pakketten zijn reiskosten binnen Nederland en België, een kennismakingsgesprek, de trouwreportage, nabewerking en levering van de trouwfoto’s in een persoonlijke galerij inbegrepen. Een complete trouwreportage inclusief trouwalbum bij FLEXMI begint vanaf €1694 voor 6uur fotografie (per extra uur €135) en is daarna naar wens verder uit te breiden. Het lijkt mij super leuk om eerst kennis te maken en in een gesprek naar jullie plannen en wensen te kijken.

Nu al enthousiast?!

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en hopelijk ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum!

Lees verder:

Trouwen in het Buitenland

Portugal

Samen met een geweldig team vlogen wij naar het buitenland voor een grandioos gezellige bruiloft. De bruiloft van Niels & Nathalie is er één om nooit te vergeten.

Bekijk deze reportage

Bruidsfotograaf Ouderkerk ad Amstel

Maarten & Gaby

De trouwdag van Maarten & Gaby was echt grandioos. Wat een gezelligheid en een hoop mooie momenten. En dan die trouwauto, HOE GAAF!

Bekijk deze reportage

Trouwen op Texel

Mark & Marlijn

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: