Informatie & Prijzen | FLEXMI

 

Een bruiloft draait in mijn ogen om familie en emoties. Het is mijn missie als enthousiaste bruidsfotograaf om deze spontane momenten vast te leggen, zonder iets in scene te zetten.

De waterige ogen van een opa bij het zien van zijn kleindochter, die bibberige zenuwen bij het aantrekken van de jurk, de uitgelaten eerste danspassen op jullie feest en het losse mannengezelschap dat zich proostend voorbereidt op het huwelijkse leven. Dit soort ongeremde emoties vormen een prachtige collage van jullie speciale dag. Ik leg deze mooie momenten graag vast, zodat jullie nog jaren van jullie trouwdag kunnen nagenieten.

Twee bruidsfotografen

Wow dat is een luxe! Ik (Sander) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Nee! Met twee professionele bruidsfotografen kunnen wij nog meer speciale en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. En goed nieuws, bij FLEXMI krijg je bij het “All the Way” pakket er een tweede fotograaf standaard bij!

Wij zorgen dat we als ‘fly on the wall’ alle speciale momenten vastleggen, zodat deze bijzondere herinneringen nog vaak opnieuw beleefd kunnen worden. We zijn op de juiste momenten op de juiste plaats zodat alle momenten van jullie trouwdag terugkomen in jullie trouwreportage en trouwalbum.

Als bruidsfotograaf doen we er alles aan om alle intieme en levendige momenten vast te leggen die de sfeer van jullie bruiloft perfect weergeven!

De trouwfoto’s hebben alle verwachtingen overtroffen.
Linda & Jordy

Wat krijgen jullie?

  • Niet één maar twee bruidsfotografen (second shooter) *gratis bij het “All the way” pakket
  • Binnen 6 weken al jullie mooiste trouwfoto’s in een online galerij (circa 350-500 foto’s)
  • Een mooie slideshow van jullie trouwdag
  • Een mooie luxe trouwalbum *optioneel
  • Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen te bespreken
  • Sander van Mierlo als bruidsfotograaf op jullie trouwdag

Tarieven trouwreportages

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven.

Als jullie mij kiezen als jullie bruidsfotograaf, zijn jullie ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jullie hoeven niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten.

In al mijn pakketten zijn reiskosten binnen Nederland en België, een kennismakingsgesprek, de trouwreportage, nabewerking en levering van de trouwfoto’s in een persoonlijke galerij inbegrepen. Een complete trouwreportage inclusief trouwalbum bij FLEXMI begint vanaf €1794 voor 6uur fotografie (per extra uur €135) en is daarna naar wens verder uit te breiden. Het lijkt mij super leuk om eerst kennis te maken en in een gesprek naar jullie plannen en wensen te kijken.

 


Ervaringen van andere bruidsparen | Wie is FLEXMI? | Trouwalbums


Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Nieuwste bruiloften:

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was één mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeert heb je toch midden in december! Heerlijk!

Bekijk deze reportage

5 award winning foto’s – Het verhaal achter

Elk jaar weer doe ik mee aan verschillende wedstrijden. Twee daarvan heb ik erg hoog staan en laat ik nou net in die twee, totaal 5 awards winnen in één week tijd. Hieronder zal ik per foto het verhaal achter de foto vertellen.

Bekijk deze reportage

Herfst Bruiloft Kasteel Duurstede

Trouwen in de herfst is echt super gaaf! En al helemaal als je mag trouwen bij Kasteel Duurstede (Wijk bij Duurstede)! Eva & Michael deden het. En precies een paar dagen voor de bruiloft kregen de bomen hun prachtige herfstkleuren.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf