Wie is FLEXMI

Sander van Mierlo - Bruidsfotograaf

 

Mij leren kennen door het lezen van een stukje tekst is best lastig. Want hoe omschrijf je je passie, je leven, en de dingen waar ik gelukkig van wordt in een stukje tekst zonder dat het te lang wordt 😉 Ik ga in ieder geval mijn best doen om een zo’n goed mogelijk beeld over mij te schetsen.

Bonus papa
Yup ik ben trotse bonus papa (stiefvader klink zo blegh) van twee leuke kiddos (zoals ik ze altijd noem). Als fulltime fotograaf ben ik enorm blij en trots dat ik samen met mijn lieve vriendin deze twee kiddos elke dag weer kan wegbrengen en ophalen van school en dat we beiden enorm veel tijd met ze door kunnen brengen. Behalve in de weekenden natuurlijk want dan mag ik geweldige bruiloften vast leggen.

FLITSMEISTER
En niet omdat ik te hard rijdt en de flits app nodig heb. Nee deze bijnaam heb ik te danken aan mijn flitstechnieken die ik toepas tijdens de bruiloften. Ik omschrijf het wel eens als mijn speelkwartiertje! Ik vind het heerlijk om met flitsers aan het werk te gaan en hier mee te spelen. Dit doe ik gedurende de trouwdag maar vooral tijdens het avondfeest komen mijn flitsers uit m’n koffer.

Fotograferen is natuurlijk een groot onderdeel van mijn leven. Maar daarnaast doe ik ook graag andere dingen.

Films kijken
Ow ik weet niet hoeveel films ik al in mijn leven gezien heb!! Te veel misschien. Maar zo heerlijk om te doen. Vooral in de bioscoop. Want daar moet je verplicht je telefoon uit zetten 😉 geen afleidingen dus, lekker twee uur helemaal niks! Ook Netflix wordt regelmatig aangezet. Pure ontspanning voor mij. Owja, tijdens een netflix avondje gaat een film of serie regelmatig op pauze. Dit omdat ik dan gefascineerd ben door het lichtgebruik tijdens een bepaalde scene.

Reizen
Nederland is mooi, maar alles daarbuiten ook! De verschillende culturen, architectuur en verschillende levens vindt ik fantastisch om te zien. Curacao is tot nu toe misschien wel mijn meest favoriete land! Een land waar je moet relaxen ivm het warme weer maar ook de cultuur is hier zo relaxed en niet gestrest! Heerlijk!! Mijn favoriete hoofdstad op dit moment is toch wel Parijs! Hier kan ik naartoe afreizen, gaan zitten met een stuk stokbrood op een bankje voor de Eiffeltoren en ik geniet! Hmmm nu ik dit schrijf…. zit ik te denken, wanneer zal ik weer gaan?!

Ook houd ik van: Apple producten, documentaires kijken, gadgets, workshops geven (anderen helpen), lekker eten, muziek, auto rijden, samen zijn met mijn lieve vriendin en genieten van de meest kleine dingen.

Waarom Bruidsfotografie?
Zoals vele bruidsfotografen rol je hierin. Je begint vaak met een hele andere soort fotografie voordat je de bruiloften in gaat. Zo ook bij mij. Ik ben een echt gezelligheidsdier. Ik houd van mooie momenten en geniet ervan om liefde te zien. En als ik dit als bruidsfotograaf mag vastleggen is dit als een soort drugs voor mij. Krijg er geen genoeg van. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en dit is ook meteen waar ik mijn uitdagingen in uit haal. De mooiste momenten vastleggen en hier voor mijn bruidsparen en familieleden een mooie herinnering van mee te geven.

Last but not least; waar staat FLEXMI voor?
Je kunt mijn bedrijfsnaam in tweeën delen. Namelijk FLEX & MI. FLEX staat voor flexibiliteit. En dit in het brede begrip hiervan. Ik ben enorm flexibel in omgang en denk graag met anderen mee. En MI staat voor de eerste twee letters van mijn achternaam (Sander van Mierlo).

Lees verder:

Masters Bruidsfotografie Award

I'm watching you!

Ow yesssss, super blij!! We hebben weer een Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!

Bekijk deze reportage

Dit was Ibiza…

#BeComplete Workshop

Maanden van voorbereidingen, planningen, meetings en heel veel plezier vooraf! En al die maanden vielen ineens allemaal samen in een 5-daagse workshop op Ibiza!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het Sheepvaart Museum Amsterdam

Robbert & Pauline

Trouwen in Amsterdam is super tof! Zeker als je halverwege de dag samen met alle daggasten door de Amsterdamse grachten mag varen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: