Wie is FLEXMI

Sander van Mierlo - Bruidsfotograaf

 

Hoi ik ben Sander van Mierlo, trouwfotograaf achter FLEXMI. Mijn missie als bruidsfotograaf is om me op geestdriftige, maar onzichtbare manier tussen jullie gasten te mengen op zoek naar de mooiste fotomomenten. Daarbij laat ik me vooral leiden door de emoties van dat moment, om jullie dag zo op authentieke wijze vast te leggen. Daarnaast ga ik graag op energieke en creatieve wijze aan de slag om ook jullie loveshoot bijzonder te maken. Mijn stijl valt te kenmerken als ongedwongen en verfijnd, met oog voor detail.

Mijn grootste inspiratie tijdens jullie bruiloft haal ik uit de gasten en het sfeertje gedurende jullie trouwdag. Ik kan hier zo in op gaan en er zo enorm van genieten, een echte “mensen mens”! Mijn doel als bruidsfotograaf is op een ongedwongen en in een ontspannen sfeer de trouwdag zo mooi en creatief mogelijk vast te leggen. Niet alleen voor jullie als bruidspaar maar ook voor mijzelf maak ik het hierdoor enorm leuk! En ook jullie daggasten zullen amper door hebben dat er een bruidsfotograaf aanwezig was die jullie bijzondere dag vast legt!

Trouwreportages en loveshoots 

Zowel een trouwreportage als een loveshoot is bedoeld om jullie liefde zo goed mogelijk in beeld te brengen: van de gelukstranen van de bruid tot de uitbundige borrel na het jawoord. Geen enkel romantisch detail ontsnapt aan mijn cameralens. Ik beweeg me subtiel tussen de gasten en voel feilloos aan wanneer ik op de voor- of achtergrond moet treden. Zo kan ik ieder mooi moment van de dag vastleggen. Wie mij als bruisfotograaf leert kennen, weet dat ik een informele stijl heb waarin het ijs snel gebroken is. In het verleden kreeg ik lovende commentaren over mijn vrolijke karakter, vriendelijkheid en humor. Fotograferen is voor mij een feestje en dat straal ik ook uit.

Ben je na het lezen van bovenstaande tekst toch nog nieuwsgierig naar wat andere bruidsparen van mij vonden als bruidsfotograaf? Bekijk dan eens mijn review pagina.

Ja ik wil! 

Ja ik wil FLEXMI fotografie… Ik denk graag met jullie mee in de planning voor jullie liefdevolle, originele en romantische trouwreportage. Neem gerust contact met me op zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

Lees verder:

Trouwen doe je niet alleen

Klooster Bethlehem

Trouwen doe je natuurlijk niet alleen! Zeker niet als je twee toffe kinderen hebben die heel goed door hebben wat er gaat gebeuren. 

Bekijk deze reportage

Gert & Janine

Een sluier met een eigen wil

Wie mij als bruidsfotograaf kent en/of volgt weet dat het bruidspaar in mijn blogs altijd centraal staat. Nu is dat toch een beetje anders? Ik had namelijk te maken met een sterk eigen willetje. En nee het was geen daggast 😉

Bekijk deze reportage

Linda & Jordy

Bruiloft Papa's Beach House

Je hebt een bruiloft en een bruiloft, dit was een BRUILOFT! Let vooral even op de uitroepteken 😉 Wow wat een grandioos toffe trouwdag!

Bekijk deze reportage