Luxe Trouwalbums

Een mooi trouwalbum is de bekroning op jullie huwelijk

 

Eigenlijk is het niet eerlijk. Jullie kijken ontzettend lang uit naar jullie trouwdag, maar als het moment daar is, is de dag in een oogwenk voorbij. Een mooi trouwalbum zorgt ervoor dat jullie steeds weer kunnen wegzwijmelen bij de herinneringen aan jullie trouwdag.

Mooi voor later 

Jullie huwelijk is misschien wel het mooiste moment van jullie leven. Een trouwalbum is een prachtige manier om deze onvergetelijke gebeurtenis een waardig plekje te geven. Het is de kers op de taart, de champagne tijdens het proosten. De foto’s nemen jullie stap-voor-stap mee door de meest bijzondere momenten van jullie trouwdag, van het aankleden tot het ja-woord. Het is de perfecte manier om alle sublieme en subtiele details van de dag te onthouden.

Trouwalbums van FLEXMI

Jullie bruiloft is niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als bruidsfotograaf een unieke ervaring. Het is elke keer weer een eer om bij zo’n persoonlijke en intieme gebeurtenis aanwezig te mogen zijn. Ik streef dan ook naar de hoogst haalbare kwaliteit, zodat jullie trouwalbum een weerspiegeling is van de betoverende sfeer op jullie huwelijk. Dit mag je van mijn trouwalbums verwachten:

 • Lay flat lay-out. Dit houdt in dat over de gehele breedte het trouwalbum volledig plat ligt. (geen lelijke vouw in het midden 😉 )
 • Alleen de beste kwaliteit papier. Zo blijft jullie trouwalbum jullie hele leven lang mooi. Bovendien wordt het album met de hand gemaakt, dus topkwaliteit is gegarandeerd.
 • Strak en rustig. Ik heb me door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwalbums die creatief vormgegeven zijn, maar geen onnodige franjes bevatten. De pagina’s zijn ingericht in chronologische volgorde en bevatten elk hun eigen verhaal. Zo neemt het trouwalbum jullie stapsgewijs mee door de highlights van jullie huwelijksdag.
 • Een ruim assortiment covers. Kies bijvoorbeeld voor een luxe leren, suède of linnen cover. Hebben jullie speciale wensen? Laat het me dan eventjes weten en we kijken samen wat ik voor jullie kan doen.

De beste kwaliteit trouw albums 

Kies voor trouwalbum van FLEXMI als jullie willen dat de herinnering aan jullie speciale dag ook voor komende generaties intact blijft. Mijn albums zijn tijdloos en van topkwaliteit. Jullie kunnen kiezen uit twee verschillende soorten boekwerken. De standaard FLEXMI-albums bestaan uit 20 spreads van 25 bij 25 centimeter en tal van cover mogelijkheden. Ga je liever voor wat luxer? Geen probleem. Ik heb ook een super luxe trouwalbum. Dit album bevat 40 pagina’s (20 spreads) is 30 bij 30 centimeter groot en zit een luxe opberg case bij. Mijn uitgebreidere albums komen in chic covers van leder, linnen of arcryl en worden voorzien van een luxe opbergbox. Uiteraard zijn beiden albums met extra pagina’s uit te breiden. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

FLEXmi Album

495

 • 25x25 cm
 • 40 pagina's (20 spreads)
 • Tal Cover mogelijkheden
Boek nu!

Trouwalbum deLuxe

595Meest gekozen!

 • 30 x 30 cm
 • 40 pagina's (20 spreads)
 • Inclusief luxe opbergbox
 • Tal van cover mogelijkheden
Boek nu!

Trouwalbum Exclusive

765

 • 30 x 40 cm
 • 60 pagina's (30 spreads)
 • Inclusief luxe opbergbox
 • Tal van cover mogelijkheden
 • GRATIS 2x Ouderalbums (15x15cm)
Boek nu!

Lees verder:

Trouwen op Landgoed Klarenbeek

R&N

Rob & Nynke zijn getrouwd en wat een grandioos gezellige trouwdag was het! Een bruiloft met enorm veel gezelligheid, opa die als getuige zijn handtekening mocht zetten en een openingsdans zoals ik hem nog nooit gezien heb.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Camping de Lievelinge

Ron & Sanne

Trouwen in Gorinchem is mooi, maar Ron & Sanne deden daar nog even een schepje bovenop! Wat een geweldige trouwdag! Een bruiloft vol met verassingen, een unieke trouwlocatie, gezelligheid en mooie momenten.

Bekijk deze reportage

Klooster Bethlehem – F16 FLY BY

Ruben & Gonny

Mannn, wat een dag! De trouwdag van Ruben & Gonny bij Klooster Bethlehem is er eentje voor in de boeken. Wat een liefde, gezelligheid, tranen en geluk! En dat alles op 1 dag.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: