Huwelijksaanzoek Parijs

Stiekeme achtervolging!

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit gedaan heb! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Een maand voordat het moment plaats vondt kreeg ik van Maikel een berichtje dat hij graag zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen in Parijs. Dit wilde hij op een super originele manier doen! Hij wilde namelijk het huwelijksaanzoek vast laten leggen, wat natuurlijk wel vaker gebeurd. Maar er kwam nog een verrassingselement om de hoek kijken! Hij wilde ook dat de aanloop hiernaartoe werd vastgelegd, hoe tof!!! En zo’n uitdaging ga ik natuurlijk niet uit de weg!

Ik moet wel bekennen dat ik het wat onderschat heb. Je wilt gedurende die twee dagen dat ik ze heb mogen volgen niet ontdekt worden. Wat dus betekend dat je eigenlijk niet even een winkeltje in kunt gaan om te eten, een wc kunt opzoeken of de benen even rust geeft als je tientallen kilomters hebt gelopen. Vervelend? Nee zeker niet want het was zo tof om te mogen doen. Het was het dubbel en dwars waard! Ik voelde mij net een detective!

En dan was het moment daar, het huwelijksaanzoek! Mijn adrenaline schoot door mijn lichaam heen en ik moest mijzelf tot rust brengen om het moment goed vast te kunnen leggen. En echt alles zat mee! De zon begon te schijnen, er waren niet veel toeristen aanwezig die tussen mij en het aanstaande bruidspaar in konden komen te staan. Ik maakte oog contact met Maikel en daar ging hij… Door z’n knieën en vanaf dat moment ging alles heel snel! Het resultaat? De foto’s zullen het verhaal verder vertellen.

Benieuwd hoe ik het ervaren heb? Ik heb er ook een vlog van gemaakt en die is te bekijken onder de foto’s.

Maikel & Miriam, super bedankt voor de twee gezellige dagen ondanks dat we maar een klein uurtje echt bij elkaar zijn geweest.

Wil jij ook je vriend of vriendin ten huwelijk vragen op een super originele manier? Dat kan ik denk graag met je mee! Je kunt een mailtje sturen naar: sander@flexmi.nl

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen op Landgoed Klarenbeek

R&N

Rob & Nynke zijn getrouwd en wat een grandioos gezellige trouwdag was het! Een bruiloft met enorm veel gezelligheid, opa die als getuige zijn handtekening mocht zetten en een openingsdans zoals ik hem nog nooit gezien heb.

Bekijk deze reportage

Trouwen op Camping de Lievelinge

Ron & Sanne

Trouwen in Gorinchem is mooi, maar Ron & Sanne deden daar nog even een schepje bovenop! Wat een geweldige trouwdag! Een bruiloft vol met verassingen, een unieke trouwlocatie, gezelligheid en mooie momenten.

Bekijk deze reportage

Klooster Bethlehem – F16 FLY BY

Ruben & Gonny

Mannn, wat een dag! De trouwdag van Ruben & Gonny bij Klooster Bethlehem is er eentje voor in de boeken. Wat een liefde, gezelligheid, tranen en geluk! En dat alles op 1 dag.

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: