Huwelijksaanzoek Parijs

Stiekeme achtervolging!

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit gedaan heb! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Een maand voordat het moment plaats vondt kreeg ik van Maikel een berichtje dat hij graag zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen in Parijs. Dit wilde hij op een super originele manier doen! Hij wilde namelijk het huwelijksaanzoek vast laten leggen, wat natuurlijk wel vaker gebeurd. Maar er kwam nog een verrassingselement om de hoek kijken! Hij wilde ook dat de aanloop hiernaartoe werd vastgelegd, hoe tof!!! En zo’n uitdaging ga ik natuurlijk niet uit de weg!

Ik moet wel bekennen dat ik het wat onderschat heb. Je wilt gedurende die twee dagen dat ik ze heb mogen volgen niet ontdekt worden. Wat dus betekend dat je eigenlijk niet even een winkeltje in kunt gaan om te eten, een wc kunt opzoeken of de benen even rust geeft als je tientallen kilomters hebt gelopen. Vervelend? Nee zeker niet want het was zo tof om te mogen doen. Het was het dubbel en dwars waard! Ik voelde mij net een detective!

En dan was het moment daar, het huwelijksaanzoek! Mijn adrenaline schoot door mijn lichaam heen en ik moest mijzelf tot rust brengen om het moment goed vast te kunnen leggen. En echt alles zat mee! De zon begon te schijnen, er waren niet veel toeristen aanwezig die tussen mij en het aanstaande bruidspaar in konden komen te staan. Ik maakte oog contact met Maikel en daar ging hij… Door z’n knieën en vanaf dat moment ging alles heel snel! Het resultaat? De foto’s zullen het verhaal verder vertellen.

Benieuwd hoe ik het ervaren heb? Ik heb er ook een vlog van gemaakt en die is te bekijken onder de foto’s.

Maikel & Miriam, super bedankt voor de twee gezellige dagen ondanks dat we maar een klein uurtje echt bij elkaar zijn geweest.

Wil jij ook je vriend of vriendin ten huwelijk vragen op een super originele manier? Dat kan ik denk graag met je mee! Je kunt een mailtje sturen naar: sander@flexmi.nl

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Masters Bruidsfotografie Award

I'm watching you!

Ow yesssss, super blij!! We hebben weer een Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in het Sheepvaart Museum Amsterdam

Robbert & Pauline

Trouwen in Amsterdam is super tof! Zeker als je halverwege de dag samen met alle daggasten door de Amsterdamse grachten mag varen!

Bekijk deze reportage

Trouwen Klooster Bethlehem

Jochem & Nicole

Jochem & Nicole zijn getrouwd, en hoe! De trouwdag bij Klooster Bethlehem stond in het teken van genieten en samen zijn. En genoten hebben we zeker!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: