Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Al ver voordat de bruiloft begon keek ik al enorm uit naar de bruiloft van Erike & René. Zo’n lief stel en mooi gezin, ik wist zeker dat het een prachtige dag ging worden! Mooi was het zeker. Perfect weer, een mooie locatie een stralend bruidspaar en leuke en gezellige daggasten. Ik heb alles met een grote glimlach mogen vastleggen en die lach is bij mij ook niet meer verdwenen. Had ik al gezegd dat het een mooie dag was? 😉

Erike & René, bedankt dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen en dat ik een mooie herinnering voor later heb kunnen maken.

Trouwleveranciers:

Fotografie: FLEXMI fotografie Video: Jan Persoon Videografie Trouwlocatie: Kasteel de Hooge Vuursche Trouwjurk: Ladybird bruidsmode DJ: White Vision

Reacties

reacties

Trouwplannen en nu al enthousiast geworden?

Lees verder:

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Bekijk deze reportage

Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht is echt te gek!! Zeker als je ook nog eens na de ceremonie met je daggasten op de boot stapt en heerlijk een stukje gaat varen door de Utrechtse grachten!

Bekijk deze reportage

Een lach en een traan!

Een lach en een traan, een mooi gebaar naar oma en een fotoshoot in de buurt van het Dolfinarium. De trouwdag van Leenard & Henrice was geweldig om vast te mogen leggen!

Bekijk deze reportage

Award winning bruidsfotograaf: